סתם בשביל לדעת,

seafox

New member
סתם בשביל לדעת,

יש עוד מישהו שפנה אל הנהלת הפורומים בהצעה כזאת כמו שלי?

seafox

New member
ויש רעיון חדש.

הרעיון החדש הוא שנהייה שני מנהלים. האחד הוא maor77,והשני הוא אני. אני פונה עם הרעיון הזה להנהלת הפורומים ברגע זה ומחזיק אצבעות.

cloclo

New member
מה יש לך להחזיק אצבעות??

זה אינטרס שלהם שיהיה מנהל נורמלי לקהילה ושהיא לא תתמסמס. אם יש סוף סוף מישהו שמעוניין בזה הם צריכים לקפוץ על המציאה ולא לדחות אותך בלך ושוב, ובטח לא לשלוח אותך לפנות אליהם בפורמט המייל הנכון או לנזוף בך על שאתה מחפש גיבוי בצורה זו או אחרת אצל חברי הפורום. הפורום הזה מת, והם צריכים להודות לך על שאתה מוכן להקדיש מזמנך להחיות אותו. אם הם לא מבינים את זה, תהיה בטוח שלא תקבל מהם עזרה וגיבוי גם בשלבים מתקדמים יותר.

seafox

New member
נכון אבל,

הם גם מסתכלים על זה מבחינת האם אני יכול להחזיק את הפורום הזה מבחינה טכנית.

seafox

New member
אני לא יודע מה הדרישות. ובכל אופן,

יש את ההצעה החדשה.

seafox

New member
בעיקרון,זאת התשובה הראשונה שהם

נתנו לי. "אנחנו בימים אלו בודקים מחליפים אפשריים.במידה ונקבל אותך זה יהיה בשיתוף עם מישהו אחר"

cloclo

New member
תראה, אני לא יודעת מי אתה, מאיפה

אתה, מה אתה יודע וכו´, ואני גם לא מבקרת פה באופן קבוע, אבל כל זה לא רלוונטי לשני הדברים הבאים: 1. יפה מאוד מצידם שהם בודקים מחליפים אפשריים. ממש חביב. אלא אם יש להם מישהו מקצועי ורציני להביא מבחוץ במטרה להחיות את הפורום והם עסוקים כרגע בנסיונות שכנוע נואשים, אין שום סיבה שבעולם שהם ישברו את הראש כל כך הרבה, ועוד יתנו את הניהול בשיתוף עם מישהו אחר. עם זאת, אני מנחשת מתוך ההודעות שלך שאתה צעיר מאוד. יכול להיות שזה מה שמפריע להם והם מקווים שיגיע מישהו מבוגר יותר. 2. הניהול לא דורש הרבה יותר מאשר השתתפות פעילה מאוד וניהול אדמיניסטרטיבי שכולל מחיקת הודעות שאינן רלוונטיות, נזיפה קלה בשעת הצורך במשתתפים שחורגים מהכללים וכאלה מין. לא משהו קשה להתמודדות אלא פשוט דורש זמן והתעניינות בפורום. בקיצור, במידה ואין להם מישהו ספציפי שהם מחכים לתשובתו, הסירוב וההתלבטות מגוחכים מכיוון שהמצב כפי שהוא עכשיו גרוע הרבה יותר. ועצה אחרונה לך: במקום לגייס תמיכה בצורה מוזרה דרך הפורום, ובמקום להפציץ את הנהלת הפורומים במכתבים, תתחיל להפגין פה פעילות. אמנם אין לך הרשאות מחיקה, למשל, אבל להציע נושאים חדשים ולפתח אותם אתה תמיד יכול. תתפלא כמה אנשים עוברים פה ביום ולא משאירים סימן. אם יהיה משהו מעניין אולי הם ישארו. ושיהיה בהצלחה.

seafox

New member
אוקי,

אני לא יודע כמה נכנסת לכאן בחודש האחרון אבל תלכי לדפים האחרונים כאן ותראי כמה שניסיתי להעלות נושאים ולדבר על כל מיני דברים אבל השיתוף פעולה שקיבלתי בדר"כ היה קטן. אני לא מנסה לגייס תמיכה.אנשים גם רוצים שיתחלף המנהל ומראים את זה. אני כרגע מדבר עם מישהו שהיכולות הטכניות שלו יותר טובות משלי.ולפני החגים הוא פנה אליהם הם חזרו אליו והפסיקו.אז נתנו את ההצעה לנהל ביחד. זה רעיון טוב. כן,אני מאוד צעיר בן 17 עוד מעט 18.ויש מנהלי פורום יותר צעירים ממני אז אני לא חושב שגיל זה מה שמדאיג אותם.ולהפך זה שאני יותר צעיר אומר שיש לי יותר זמן לא?

Cruvi7

New member
העיקר שיהיה מנהל...

מה זה חשוב מי? אבל שיהיו חיים בפורום השכוח אל הזה...

seafox

New member
חחח.. הפורום לא שכוח אל,הוא שכוח

מנהל פורום. אנחנו יכולים בינתיים לנסות דברים בעצמנו. למשל,אני לפני כמה זמן ניסיתי לעשות כאן הכרות בין הגולשים.ההענות הייתה מאוד נמוכה.נוכל לנסות לעשות את זה עוד הפעם או שאתם לא מתלהבים מהרעיון הזה עוד הפעם. אם כן,אתם מוזמנים אם לא,תנו רעיון משלכם.

seafox

New member
חברים יקרים.

יש התקדמות בנושא.כרגע לא אפרט אותה אבל זה נראה טוב.

אנדרסן

New member
היי סי אני זאת שפניתי להנהלת הפורו

אם אתה באמת רוצה לשנות תבוא עלייך הברכה בעלי יכול לעזור לכם בלהחיות את הפורום רק תראו נכונות ותהיו קצת יותר מעניינים מבחינת נושאים אני חושבת שאמרתי את זה פה עשרות פעמים חבל יש לפורום הזה פוטנציאל

seafox

New member
אחלה.תודה.

אנחנו עדיין לא יודעים מה הולך לקרות בדיוק אבל מקווים לטוב. בינתיים נחכה ונראה. ושוב,תודה על העזרה והנכונות.

למעלה