תראה, אני לא יודעת מי אתה, מאיפה
אתה, מה אתה יודע וכו´, ואני גם לא מבקרת פה באופן קבוע, אבל כל זה לא רלוונטי לשני הדברים הבאים: 1. יפה מאוד מצידם שהם בודקים מחליפים אפשריים. ממש חביב. אלא אם יש להם מישהו מקצועי ורציני להביא מבחוץ במטרה להחיות את הפורום והם עסוקים כרגע בנסיונות שכנוע נואשים, אין שום סיבה שבעולם שהם ישברו את הראש כל כך הרבה, ועוד יתנו את הניהול בשיתוף עם מישהו אחר. עם זאת, אני מנחשת מתוך ההודעות שלך שאתה צעיר מאוד. יכול להיות שזה מה שמפריע להם והם מקווים שיגיע מישהו מבוגר יותר. 2. הניהול לא דורש הרבה יותר מאשר השתתפות פעילה מאוד וניהול אדמיניסטרטיבי שכולל מחיקת הודעות שאינן רלוונטיות, נזיפה קלה בשעת הצורך במשתתפים שחורגים מהכללים וכאלה מין. לא משהו קשה להתמודדות אלא פשוט דורש זמן והתעניינות בפורום. בקיצור, במידה ואין להם מישהו ספציפי שהם מחכים לתשובתו, הסירוב וההתלבטות מגוחכים מכיוון שהמצב כפי שהוא עכשיו גרוע הרבה יותר. ועצה אחרונה לך: במקום לגייס תמיכה בצורה מוזרה דרך הפורום, ובמקום להפציץ את הנהלת הפורומים במכתבים, תתחיל להפגין פה פעילות. אמנם אין לך הרשאות מחיקה, למשל, אבל להציע נושאים חדשים ולפתח אותם אתה תמיד יכול. תתפלא כמה אנשים עוברים פה ביום ולא משאירים סימן. אם יהיה משהו מעניין אולי הם ישארו. ושיהיה בהצלחה.