סתם בשביל ה"קיק"

TheGriffin

New member
סתם בשביל ה"קיק"

איזה דיגימון אתם הכי אוהב?! שלי הוא גאבומון וכל שלביו. ובנוסף, איזה דיגיגורל אתם הכי אהובים?! יש לי כמה, מאט,סורה,טיקיי(עונה 2),הנרי,וקן\שליט דיגימון.

../images/Emo104.gif

דיג´ימון? אמממ... אולי אנג´וומון (הדיג´ימונית הפמיניסטית ביותר בסדרה). דיג´יגורל? ג´ו מהעונה השניה.

Digi Lista

New member
באמת לענות על זה?../images/Emo3.gif...

טוב נו,אתה חדש אז למה לא בעצם- אני מטורפת על(ובכלל...) אימפמון ויש לנו אפילו התמזגות דיגיטלית לאימפסטטנמון
... אני
בנערי המשקפת טאי,דיוויס וטאקויה ואם ראית יש כאן איזה אחת(סתם אחת...
בצחוק)בשם יאקומו שחיה באשליות וחושבת שהם שלה,אבל הם שלי(אני רכושנית?אני???
)וזה סופי
בנוסף אני מאוד אוהבת את קן,קוג´י,מאט, וימון,קאזו-קנטה,ריינמון,גילמון,טנטומון,גאבומון,גוממון,אגומון,טריירמון,קאלומון,מרינאנג´מון,גאטומון,מומימון,ארוקנימון,הנרי,טקאטו(במובן מסוים),ריקה ועוד...
את יולי,קודי וריו אני הרבה יותר משונאת(מצטערת מי שאוהב אותם,זאת רק דעתי)-שוב זאת רק דעתי(בפעם המיליון).

Snake Bandage

New member
אף פעם לא נמאס לי לכתוב את זה..

הדיג´ימונים האהובים עלי הם ארוקנימון ומומימון. למעשה, אני ממש סופר אובססיבית לגביהם. אם מישהו אומר מילה רעה אחת עליהם, אני אכרות לו את הראש או לפחות אצרח עליו כמה שעות טובות. האובססיה שלי אליהם נמשכת כבר יותר משנה, והיא רק מחמירה מרגע לרגע... ;;O_O הדיג´יגורל האהוב עלי הוא קודי. הוא יותר בוגר וחכם מכל חבריו לצוות, ואני אוהבת את זה. אני גם אוהבת איך שהוא שינה את היחס שלו לרשעים במשך הסדרה. אני אוהבת דמויות שמתפתחות במשך הזמן. והוא גם כזה חמוד! ^.^

למעלה