סתם בכדי לשתף

SoLntse

New member
סתם בכדי לשתף

ראשית כל, אני צריכה לאמר כי מאוד אהבתי אתכם, את האנשים היושבים פה בפורום. סתם רציתי לשתף אתכם, לשפוך כמה דברים.. אולי אשמע כמה תגובות מכם, זה די יעודד אותי יש מישהי, אותה אני מאוד אוהבת, מישהי מאוד משמעותית בחיי. זה התחיל כחבירות רגילה. אני מוכרחה להודות כי התאהבתי בה מן ההתחלה. התחיל ביננו קטע יותר של זוגיות, אותה יזמתי אני. בשבילה הייתה זאת לא אלא חבירות רגילה, עד לא מזמן.. כשאני התייחסתי אליה כאל משהו מעבר עוד מן ההתחלה. אכן הדברים התפתחו מעבר, בדיוק כפי שרציתי, אבל עכשיו נהיה זה כמשא בשבילי. איני יודעת, אולי אני מצפה ליותר מדי.. אני מרגישה כי הדברים נהיו די חסרי משמעות בעיניה, דבר שלא חסר משמעות בעיניי.. הדיבורים רק נהיו על סקס. כל שהיא מראה, הוא עיניין של לרצות אותי מינית, דבר שאינני זקוקה לו בהכרח. יש הרגשה שהכל באוויר, דבר לא מובן עד הסוף.. מה שהורג אותי, הוא שהיא מסתירה כל קשר ביננו, מפחדת שהדבר יתגלה. אני יודעת שזה לא ימשך לעד, יודעת שהיא לא תרגיש כלפי את מה שהיא אומרת שהיא כן מרגישה. ואני גם כן יודעת, שלא ארגיש דבר דומה לבנאדם אחר.. אני פשוט לא יכולה לזרום עם זאת עוד, אני מכירה אותה טוב מדי. יודעת שהיא תמשיך את חייה עם איזה בן זוג, תקים משפחה, תלד לברנש ילדים.. כשאני אומרת לה זאת, היא מתמלאת בכי, אומרת שלא נדבר על זה.. כשזה כל כך חשוב לי! פעם היא מראה לי קנאת יתר, מקנאה אותי לאנשים בעברי, שוללת ממני יחסים רגילים חדשים. ומצד שני, היא מתרוצצת עם חברות, דבר שאנני שוללת ממנה,למרות שמאוד מקנאה אותה. הורג אותי יחסה אליי כשאני בחברתן.. קר, יבש. היא הפכי המוחלט. אני מרגישה מנוצלת, נפשית. היא אף אומרת שאני מצפה ליותר מדי, ואיך לא כשהיא מראה לי מעבר. מקנאה אותי לשב והולך, מתקשרת, אומרת כי אינה יכולה בלעדי, בוכה.. בשבילה, רציתי לסיים עם יחסינו ולא פעם, דבר אליו היא התייחסה מאוד שלילית. אמרה כי יותר לא אשמע ממנה, שהיא תעשה כל דבר שיעלה בראשה ואיך אוכל כשהיא כה חשובה לי? אני פשוט לא יודעת מה לעשות, מרגישה עכשיו בתוך קופסה. אני יודעת גם שדבר ממה שאני מצפה לו, לא יתממש.. בסופו של דבר, היא תבנה את חייה, בלעדיי.. לא יודעת מה לעשות.. תודה על האוזן הקשבת, על היותכם, פה וכפי שאתם.

LifelessKid

New member
אם היא כלכך כלכך דואגת לזה שהיא תאבד אותך,

אז אל תטילי ספק בזה שאת חשובה לה, ואל תעיזי לחשוב שהיא רוצה אותך רק בשביל סקס. וואו, היא הייתה צריכה לקרוא את זה, זה היה יכול להיות הדבר שיגרום לה להבין מה את מרגישה. את יודעת מה? תכתבי לה מכתב אם היא לא רוצה להקשיב לך. תכתבי לה, ותגידי לה לפתוח כשאת לא שם. או שאת כן שם אם את מסוגלת לראות אותה בוכה. אחרי זה היא תסביר לך הכל, למה היא מתנהגת אלייך ככה. זאת תמיד הדרך הכי קלה אם קשה לך להגיד משהו או שאף אחד לא מקשיב. בהצלחה לך! ~חיבוק~

בופיק

New member
הייי

דיי הזדהתי עם מה שכתבת, אבל מצד אחר ואני אסביר.... הזוגיות שאני נמצאת בה עכשיו התחילה דומה מאוד למה שאת מתארת.... מהפעם הראשונה שאני ראיתי אותה והיא אותי נדלקנו אחת על השניה, רק שאני עוד הייתי בהכחשה גמורה להיות אוהבת נשים ועוד יצאתי אז עם גברים, אבל חשבתי רק אליה.... היא כמובן לא ידעה מזה, והפכנו להיות חברות רגילות.... אם הזמן הדברים נפתחו והתגלו, ב3 חודשים הראשונים שלנו, הלכתי וברחתי ובאתי וברחתי כל רגע, לרגע הייתי שם באמת לרגע לא, לא בדיוק ידעתי, היא בן אדם מאוד פתוח שאומר מה הוא מרגיש ואני ממש לא, והיא באמת הרגישה כמוך, שהיא לא חשובה לי מפסיק שאני לא מראה חשיבות וכו... פשוט היה לי קשה, היא לי קשה להראות מולה את מה שאני מרגישה אליה וגם מול אנשים שהיו סביבינו כי אני עוד בתוך הארון...(לא אוהבת להגיד את זה, זה נשמע רע) יש מספר חברים מצומצם שאני מרגישה נוח לייידם ושהם יודעים עלינו ולידם אני באמת מרגישה בנוח ... כל הזמן אמרתי לה שאני מרגישה רק לא ידעתי להראות את זה... וכמוך גם היא ציפתה למשהו אחר, והיה לה מאוד קשה בהתחלה.... מה שהיא עשתה, זה לתת לי את הזמן שלי להשלים עם עצמי ועם כל מה שקשור בנושא הזה ובנוף היא באמת כתבתה לי את ההרגשות שלה והתחושות שלה, דבר שמאוד עזר לי להבין מה היא מרגישה כלפי.... אפילו בהתחלה הייתי קוראת את זה ואומרת לעצמי לא יתכן שהיא באמת מרגישה אלי ככה... היא סתם אומרת, עד שבסוף הצלחתי מהמכתבים שלה מהשיחות איתה שזה באמת מה שהיא מרגישה.... אני חושבת שאת צריכה לתת לה את הזמן וגם לכתוב לה את מה שאת מרגישה יחד עם זה לעשות מידיי פעם שיחות בכדי ללמוד להתמודד לדבר גם על מה שקשה... וזה קשה מאוד...אני זוכרת את עצמי מתקשה לדבר על זה ועוד אומרת לה שלא מדברים על זה.... פשוט לפעמיים נורא קשה לדבר על דברים מסויימים במיוחד שמעורב בהם המון רגש, ולכן אין לי ספק שהיא מרגישה אליך המון.... כמו שאתן שונות כך גם אני והבת זוג שלי, היא מאוד פתוח ומדברת ואני ממש סוגרה... לאט לאט אני מתחילה לדבר ואני חושבת שגם היא לאט לאט תתחיל, תני לה את הזמן וטיפה טיפה תזרקי כל פעם מילה או שתיים.... אני מקווה שהצלחתי קצת לעזור .... שיהיה לך אחלה יום חיבוק ענק שלך בופיק

ז י ק ו

New member
היי ../images/Emo24.gif

ראשית, ברוכה הבאה לפורום שלנו, תרגישי תמיד חופשי לשתף.. הסיטואציה שאת מתארת מתחלקת לכמה חלקים: האחת, זה שהיא דיי רוצה אותך מבחינה מינית השניה, שכנראה ולא יהיה לכן עתיד משותף שלוש, מקנאה לך מאד על כל נקודה אפשר לטפל, בהדרגה. ולקחת אותה מבעיה לפיתרון ואני אסביר.. הראשון, תמיד את יכולה ליזום מפגש שלא יהיה כרוך בסקס כלומר ארוחת ערב ביחד בבית, לצאת לבית קפה, ללכת לסרט ויש עוד מיליון דברים, ככה אולי תבלו יותר זמן "איכות" מאשר זמן מיטה. לגבי עתידכן, את זה את ממש לא יודעת, אין לדעת מה יוליד יום. עד שאני הכרתי את בעלי הייתי בטוח ומשוכנע שאני אתחתן עם בחורה לסבית/סטרייטית ונביא איזה 87 ילדים. הזמן עושה את שלו ומנתב לנו דרכים שונות ממה שאנחנו באמת רוצים. קחי את הקנאה שלה למקום חיובי, זה אמור לפרגן לך ומאד להחמיא לך. כמו שהיא מפגינה את אהבתה אליך, גם את יכולה להפגין קצת אהבה מידי פעם (לבוא עם פרח למפגש) ואולי להראות לה קצת יותר סימני אהבה מצידך. בנות כמה אתן ? האם את אוהבת אותה ? מה זאת "משמעות" בעינייך ?

למעלה