סתם בדיחה

The Guardian17

New member
סתם בדיחה

נהג תקוע בנתיבי איילון. לא זזים. פתאם הוא רואה איש אחד עובר מאוטו לאוטו. האיש מגיע אליו ומבקש באדיבות לפתוח את החלון. "מה קורה" שואל הנהג "למה עומדים?" "ליד מחלף בת ים טרוריסטים חטפו את אהוד אולמרט, עמיר פרץ, ציפי ליבני וזהבה גלאון . הם מאיימים שישפכו עליהם בנזין וישרפו אותם באש אם לא יקבלו מיליון דולר. אנחנו עוברים מאוטו לאוטו ומבקשים תרומה." "וכמה כל נהג נותן?" שואל הנהג. "בערך ליטר", עונה האיש

yipee ki yay

New member
מה יותר מצחיק מ10 תינוקות בפח?

תינוק 1 בעשרה פחים...

G o l i a t h

New member
../images/Emo94.gif מזכיר לי...

אוליי גם מאד מוכר... אני לא יודע... ש: מה יותר גרוע מקונטיינר מלא בתינוקות מתים? ת: תינוק אחד חי בקרקעית ש: מה יותר גרוע מזה? ת: הוא אוכל את הדרך שלו למעלה ש: מה יותר גרוע מזה? ת: הוא חוזר למנה שנייה ש: מה יותר גרוע מזה? ת: השואה.

plane crazy

New member
מה יותר מעצבן מ 10 בדיחות בשרשור?

אותה בדיחה ב 10 שירשורים

gavrik

New member
אחד בא לריאיון עבודה

בכלבו הכי גדול בעולם, כלבו שיש בו הכל. שואלים אותו איזה ניסיון קודם יש לו, ענה האיש שאין לו כל ניסיון קודם. אבל מה, הוא עושה רושם נחמד. מכניסים אותו לראיון עם הבוס, אז הבוס אומר לו: 'תשמע, אני אתן לך צ'אנס, תעבוד יום אחד בתור כאיש מכירות בסוף היום נראה'. בסוף היום הם נפגשים והבוס שואל, 'נו, כמה מכירות עשית היום?' אומר האיש 'אחת'. הבוס צועק 'אחת?? האנשים שלי עושים 30-40 מכירות ביום, בכמה מכרת?' ענה האיש: 'ב300 אלף דולר'. הבוס לא מאמין ושואל 'מה מכרת?' מסביר לו: 'בא איש אחד ומכרתי לו חכה קטנה. אחר כך אמרתי לו שאם הוא כבר הולך לדוג, שיקח חכה גדולה, אז מכרתי לו חכה גדולה, אחר כך שאלתי אותו איפה הוא הולך לדוג והתברר שבכלל אין לו סירה, אז הלכנו למחלקת הסירות ומכרתי לו את הסירה הגדולה עם שני המנועים. אחר כך התברר שהאוטו שלו לא יכול לגרור סירה כזו, אז מכרתי לו את המסחרית החדשה ממחלקת הרכב.' הבוס המום, שואל: 'והוא בסך הכל בא לקנות חכה?'. אז הוא עונה: 'מה פתאום, הוא בא לקנות טמפונים לאשתו, אז אמרתי לו שאם כבר הלך לו הסופשבוע, אז לפחות שיילך לדוג...'

למעלה