סתם בא לי שאלון

סתם בא לי שאלון

טלביזיה
מה התוכנית האהובה עליכם ? וחוצממנה ? מה הערוץ האהוב עליכם ? ערוץ 22 או 24 ? 10 או 22 ? יש לכם יס או הוט ? ומה עדיף ? רואים כוכב נולד ? בעד מי אתם ? הצבעתם לו פעם אחרונה שהוא השתתף ? הוא עדיין משתתף ? ראיתם את העונות הקודמות ? איזה מהם ? רואים אהבה מעבר לפינה ? למה ? מי הדמות האהובה עליכם ? ראיתם את העונות הקודמות ? איזה טלנובלות אתם רואים, אם בכלל ? יאיר לפיד או יצפאן ? סוף הדרך או רצים לדירה ? מויאל, סקעת או עדי כהן ? טלויזיה או מחשב ? מה הערוץ הכי מוזר שקיים ? [הופ, היסטוריה, תכלת, ילדים כאלה..] מה התוכנית הכי מטומטמת שקיימת היום ? בשביל איזה תוכנית לא תצאו מהבית כדי לא להפסיד ? כמה שעות ביום יוצא לכם לראות טלויזיה
לבוש
מה את הכי אוהבת ללבוש? מה את הכי שונאת ללבוש? מה את לובשת עכשיו? מה לא תלבשי בחיים? מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך? סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט? חשוף או לא? מה דעתך על נעלי עקב? ועל אולסטאר? ועל נעלי סםורט? איזה חנות אהובה עלייך? איפה בחיים לא תקני בגדים? איפה את קונה נעליים? איפה לא? מה המידה שלך בבגידם? מה המידה שלך בנעליים? באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות? כנ"ל בנעליים: 4 הפריטים שהכי אהובים עליייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) 1- 2- 3- 4- יש לך שמלות בארון? אם כן- כמה? אם לא- למה? מה דעתך על חצאיות מיני? האם את בעד או נגד ההתנתקות? האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת? יש לך הרבה בגדים בארון? יש לך הרבה נעליים? כמה<? אוהבת נעלי בית החורף? הבגד האחרון שקנית: איפה זה היה? אוהבת שופינג? אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא? קונה בגדים רק כי הם מותגים? איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ? איזה בגד בשבת? ביציאה? איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג? בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר? למה? בגד-ים בקיני או שלם? אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ? עם איזה בגד את הולכת לישון? איזה צבע שולט בארון שלך? מה דעתך על כפכפים? ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד??

סתם כי בא לי לענות

טלביזיה מה התוכנית האהובה עליכם ? חברים וחוצממנה ? בנות מקלאוד, פליסטי,ג'ואן מארקדיה מה הערוץ האהוב עליכם ? 3 ערוץ 22 או 24 ? 24 10 או 22 ? 22 יש לכם יס או הוט ? הוט ומה עדיף ? הוט רואים כוכב נולד ?כן בעד מי אתם ? או מישה או יהודה עם עדיפות ליהודה הצבעתם לו פעם אחרונה שהוא השתתף ? כן הוא עדיין משתתף ?כן ראיתם את העונות הקודמות ?כן איזה מהם ? כולן
רואים אהבה מעבר לפינה ? לפעמים למה ? כי הילדים בעבודה מתים על זה
מי הדמות האהובה עליכם ? שירלי ראיתם את העונות הקודמות ?כן איזה טלנובלות אתם רואים, אם בכלל ? רק את הישראליות יאיר לפיד או יצפאן ? יאיר לפיד סוף הדרך או רצים לדירה ? סוף הדרך מויאל, סקעת או עדי כהן ? סקעת המושי מושלם
טלויזיה או מחשב ? טלביזה מה הערוץ הכי מוזר שקיים ? [הופ, היסטוריה, תכלת, ילדים כאלה..] : קארמה מה התוכנית הכי מטומטמת שקיימת היום ? אודטה
בשביל איזה תוכנית לא תצאו מהבית כדי לא להפסיד ? לא חושבת שיש דבר כזה, אה אולי פרק איחוד טוב של חברים עוד כמה שנים טובות כמה שעות ביום יוצא לכם לראות טלויזיה ? לא הרבה לבוש מה את הכי אוהבת ללבוש? גופיות מה את הכי שונאת ללבוש? חזיה מה את לובשת עכשיו? חולצה ומכנס מה לא תלבשי בחיים? ליודעת אולי תלבושת אחידה של בית ספר
מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך? תחתונים סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט? ספורט אלגנט חשוף או לא? תלוי לאן מה דעתך על נעלי עקב? סבבות למי שמסוגל ועל אולסטאר? סביר ועל נעלי ספורט?מתה על נעלי ספורט איזה חנות אהובה עלייך? פוקס או ציפי איפה בחיים לא תקני בגדים? בהוניגמן איפה את קונה נעליים? בחנות איפה לא? בשוק
מה המידה שלך בבגידם? אין לי מושג מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות? טוב לי עם מה שאני ואין לי מושג מה המידה כנ"ל בנעליים: טוב לי עם המידה שלי 4 הפריטים שהכי אהובים עליייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) 1- שארוולים 2-חולצות 3- מכנס 4- תחתונים יש לך שמלות בארון?כן אם כן- כמה?כי אני אוהבת אם לא- למה? מה דעתך על חצאיות מיני? יפה למי שיכול ללכת עם זה האם את בעד או נגד ההתנתקות? נגד האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת? לא יש לך הרבה בגדים בארון? כן יש לך הרבה נעליים? כמה<? אין לי כזה הרבה משו כמו 7 זוגות אוהבת נעלי בית החורף?כן הבגד האחרון שקנית: חולצות נראה לי איפה זה היה? בפוקס אוהבת שופינג?כן אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא? אמא קונה בגדים רק כי הם מותגים? לא איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ? רגילים איזה בגד בשבת? פיג'מה ביציאה? תלוי לאן איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג? לא בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר? בעד למה?כי זה פוטר בעיות של מה ללבוש בבוקר בגד-ים בקיני או שלם? בקיני אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ? חורף עם איזה בגד את הולכת לישון? משתנה לרוב גופיה ומכנס איזה צבע שולט בארון שלך? שחור / ג'ינס מה דעתך על כפכפים? יפה ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד?? בגד ים

N o l o g o

New member
מורי שתהיי בריאה..../images/Emo24.gif

טלביזיה
מה התוכנית האהובה עליכם ? חברים וחוצממנה ? ג'אג מה הערוץ האהוב עליכם ? 3 ערוץ 22 או 24 ? 24 10 או 22 ? לא ממש משנה..=) יש לכם יס או הוט ? אפאחד מהם חח ומה עדיף ? הוט רואים כוכב נולד ? לא בעד מי אתם ?
הצבעתם לו פעם אחרונה שהוא השתתף ?
הוא עדיין משתתף ? בלעע שאלון כוכב נולד זה..
ראיתם את העונות הקודמות ? חצי איזה מהם ? הראשונה רואים אהבה מעבר לפינה ? לא חח למה ? כי זה משעמם.. מי הדמות האהובה עליכם ?
ראיתם את העונות הקודמות ? לא. איזה טלנובלות אתם רואים, אם בכלל ? טלנובלה בע"מ מדיי פעם חח יאיר לפיד או יצפאן ? יאיר לפיד סוף הדרך או רצים לדירה ? אפאחד מהם מויאל, סקעת או עדי כהן ? שוב, אפאחד מהם.. טלויזיה או מחשב ? מחשב מה הערוץ הכי מוזר שקיים ? [הופ, היסטוריה, תכלת, ילדים כאלה..] מוזיקה קלאסית..פשוט משעמם..
מה התוכנית הכי מטומטמת שקיימת היום ? ממ יש המון.. בשביל איזה תוכנית לא תצאו מהבית כדי לא להפסיד ? חדר מלחמה (אבל אני תמיד מפסידה..
) כמה שעות ביום יוצא לכם לראות טלויזיה? לא יוצא חח
לבוש
מה את הכי אוהבת ללבוש? חולצה ומכנס פשוטים מה את הכי שונאת ללבוש? דברים יפים אבל לא נוחים..חח מה את לובשת עכשיו? בוקסר וגופיה מה לא תלבשי בחיים? מכנסי דפוקאותי
מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך? תחתונים סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט? ספורט אלגנט חשוף או לא? לא מה דעתך על נעלי עקב? לא נוח, לא כיף ועל אולסטאר? נייס..=) ועל נעלי ספורט?
איזה חנות אהובה עלייך? ממ אוקסיג'ן איפה בחיים לא תקני בגדים? מותגים למינהם (לעיתים רחוקות) איפה את קונה נעליים? איפה שאני רואה שמשהו מוצא חן בעיניי איפה לא? איפה שרק המותג משפיע. מה המידה שלך בבגדים? תלוי.. מה המידה שלך בנעליים? 37 באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות?
כנ"ל בנעליים: מה אכפת לי חח 4 הפריטים שהכי אהובים עליייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) 1- ג'ינס 2- נעלי ספורט 3- חולצה רחבה ונוחה 4- מכנס פשוט ונוח יש לך שמלות בארון? יאפ אם כן- כמה? בזמן האחרון זה עולה חח אם לא- למה? עד לפני שנה לא לבשתי שמלות חח מה דעתך על חצאיות מיני? תלוי על מי..=) האם את בעד או נגד ההתנתקות? נגד
(כתום חח) האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת? לא חח יש לך הרבה בגדים בארון? כן יש לך הרבה נעליים? כמה<? ממ לפחות איזה 8 - 9 סוגים אוהבת נעלי בית החורף? בטחח, יש לי נמרים כאלה
הבגד האחרון שקנית: חצאית מהממת..קצת פאקצתית, אבל יפה..
איפה זה היה? קניון הזהב אוהבת שופינג? לא אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא? עם שניהם..=) קונה בגדים רק כי הם מותגים? לא, נגד מותגים
איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ? מכנס וחולצה פשוטים איזה בגד בשבת? ממ אם אני בבית, אז דברים פשוטים ביציאה? דברים שאני אוהבת..=) איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג? חח לפי הפעם האחרונה, בדברים הכי פשוטים שיש (טוב, לא ידעתי שאני אלך לקניות חח) בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר? סיימתי
(אבל תכלס בעד) למה? מכל הסיבות שחרשו עליהן..=) בגד-ים בקיני או שלם? ביקיני אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ? שניהם..=) עם איזה בגד את הולכת לישון? בוקסר וגופיה איזה צבע שולט בארון שלך? אדום ושחור מה דעתך על כפכפים? נוח..=) ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד?? משהו שנוח לי איתו..=) זה היה שאלון הזוי..חח

Atza

New member
יאמי שאלון../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

טלביזיה מה התוכנית האהובה עליכם ? חברים, מכושפות, אפקט הפחד
וחוצממנה ?^ מה הערוץ האהוב עליכם ? 24,3,AXN ערוץ 22 או 24 ? 24
10 או 22 ? 22
יש לכם יס או הוט ? הוט
ומה עדיף ?יס! בעצם עכשיו כשיש איגים בVOD אז הוט
! רואים כוכב נולד ? כע! בעד מי אתם ? רציתי את רועי חיים זינר,שלומי סבן,אסף אברבוך הדר ושיר..אז עכשיו אני או שיר או מישה
וואטאבר העיקר לא סעדו הצבעתם לו פעם אחרונה שהוא השתתף ?
למי מהם הוא עדיין משתתף ?
נו ראיתם את העונות הקודמות ? מדי פעם איזה מהם ? השנייה רואים אהבה מעבר לפינה ? נואופ למה ?כי לא בא לי מי הדמות האהובה עליכם ? אמרתי נואופ
ראיתם את העונות הקודמות ?
קצת איזה טלנובלות אתם רואים, אם בכלל ? טלנובלה בעמ
, רובי שנגמרה לפני כמה חודשים
ועוד כמה
יאיר לפיד או יצפאן ? יצפאן סוף הדרך או רצים לדירה ? אפחד מויאל, סקעת או עדי כהן ? אממ מויאל
טלויזיה או מחשב ? הכל יחד מה הערוץ הכי מוזר שקיים ? [הופ, היסטוריה, תכלת, ילדים כאלה..]-זה להורים של תינוקות
לא זוכרת איך קוראים לו מה התוכנית הכי מטומטמת שקיימת היום ?אממ לא יודעת אבל קליפס הייתה מפגרת לגמרי מזל שהיא עפה! בשביל איזה תוכנית לא תצאו מהבית כדי לא להפסיד ? משהו עם איגי
? כמה שעות ביום יוצא לכם לראות טלויזיה - 4 פלוס מינוס לבוש מה את הכי אוהבת ללבוש? ג'ינסים
מה את הכי שונאת ללבוש? שימלה
? מה את לובשת עכשיו? ג'ינס וחולצה שחורה מה לא תלבשי בחיים? מכנס דפוק אותי מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך?תחתונים
? סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט? ספורט אלגנט
הכי יפה! חשוף או לא? תלוי למי ובמידה מסויימת
מה דעתך על נעלי עקב? אי אפשר ללכת על זה
ניסיתי
אבל זה יפה לחלק מהאנשות ועל אולסטאר?
ועל נעלי ספורט?
בסדר איזה חנות אהובה עלייך? c&a , h&m ... איפה בחיים לא תקני בגדים? זארה איפה את קונה נעליים?כל פעם משהו אחר
איפה לא?
לא יודעת מה המידה שלך בבגידם?
מה המידה שלך בנעליים?
באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות?לאדעת
אני בסדר עם זאת כנ"ל בנעליים:שתיים פחות
! יש לך שמלות בארון? אממ לא נראה לי אם כן- כמה?^ אם לא- למה?לא מתה על זה
. מה דעתך על חצאיות מיני? בסדר. לא לי אבל בכללי כן
האם את בעד או נגד ההתנתקות? בעדדדדדדדדדדדדדדדדד|כחול||כחול||כחול| האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת? כן
הפסקתי ללכת עם הרבה כתום כמו שאהבתי
יש לך הרבה בגדים בארון? כן יש לך הרבה נעליים? כמה? כן אבל אני הולכת רק עם חלק
אוהבת נעלי בית החורף? לא ! יחפה
הבגד האחרון שקנית:אממ קניתי שלושה מכנסיים ושתי חולצות איפה זה היה? ארה"ב... אוהבת שופינג? מדי פעם
אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא? עם אמא בגדים..עם חברות את שאר הדברים קונה בגדים רק כי הם מותגים? ממש לא
איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ?מה שאמרתי-ג'ינס וטי שרט או גופיה איזה בגד בשבת? אותו דבר
ביציאה?אחד מהמכנסיים המעצבנים והיפים יותר וחולצה יפה ..בעיקר עובדת על שיער ופנים ולא על בגדים משום מה
איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג? כ-ר-ג-י-ל בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר? נגד
למה?כי אני שונאת בגד-ים בקיני או שלם? בקיני
אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ? חורף
.. עם איזה בגד את הולכת לישון?סתם איזה מכנס פיג'מה ענק וגופיה
איזה צבע שולט בארון שלך?כל הצבעים! יש שחור כחול ירוק אדום ורוד צהוב כתום הכלל
מה דעתך על כפכפים?
ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד?? ג'ינס
וטי שרט
ועוד כמה בלי שתשימו לב

עונההה^^

טלביזיה מה התוכנית האהובה עליכם ? חברים וחוצממנה ? מלך השכונה, וכל מיני בערוץ 3 האאאאא והמאסטרו!
(איפה יפית?!?!) מה הערוץ האהוב עליכם ? 3 ערוץ 22 או 24 ? 24 10 או 22 ? 22 יש לכם יס או הוט ? הוט ומה עדיף ? לויודעת
רואים כוכב נולד ? כן! בעד מי אתם ? לא יודעת אני אוהבת את כל מי שבגמר
הצבעתם לו פעם אחרונה שהוא השתתף ? לא
הוא עדיין משתתף ? כן ראיתם את העונות הקודמות ? כן איזה מהם ? הראשונה והשניה.. רואים אהבה מעבר לפינה ? לא למה ? לויודעת. מי הדמות האהובה עליכם ? \\\\ ראיתם את העונות הקודמות ? לאאאאא איזה טלנובלות אתם רואים, אם בכלל ? טלנובלה בע"מ יאיר לפיד או יצפאן ? יצפאן סוף הדרך או רצים לדירה ? לויודעת לא מבדילה במילא
מויאל, סקעת או עדי כהן ? סקעתתת טלויזיה או מחשב ? גם וגם מה הערוץ הכי מוזר שקיים ? [הופ, היסטוריה, תכלת, ילדים כאלה..] לא יודעת ולא מעסיק אותי
מה התוכנית הכי מטומטמת שקיימת היום ? הממממ התוכנית של פנינה רוזנבלום
בחייאת מישהו צריך לדפוק לה כפכף בראש
בשביל איזה תוכנית לא תצאו מהבית כדי לא להפסיד ? אין כזאת כרגע כמה שעות ביום יוצא לכם לראות טלויזיה? בתקופה האחרונה לא הרבה אולי שעה.. לבוש מה את הכי אוהבת ללבוש? בגדים זרוקים ונוחים כאלה מה את הכי שונאת ללבוש? אין כזה דבר! כי אני לא לובשת מה שאני שונאת!
מה את לובשת עכשיו? ג'ינס וטי שרט מה לא תלבשי בחיים? סביר להניח ששמלה
מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך? לא בדיוק פריט לבוש.. כאילו הצמידים שלי.. סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט? ספורט חשוף או לא? תלוי מה דעתך על נעלי עקב? אני לא מתה עליהן
ועל אולסטאר? אחחחח
ועל נעלי סםורט? גם טוב!
איזה חנות אהובה עלייך? לויודעת יש הרבה איפה בחיים לא תקני בגדים? איפה שהמחיר לא מודצק איפה את קונה נעליים? כל פעם במקום אחר
איפה לא? ..... מה המידה שלך בבגידם? היי
מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות? טוב לי ככה
כנ"ל בנעליים: בסדר גם כן יש לך שמלות בארון? לא
אם כן- כמה? אין אם לא- למה? ככה
מה דעתך על חצאיות מיני? אין דעה
האם את בעד או נגד ההתנתקות? בעד האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת? לא
P יש לך הרבה בגדים בארון? כן, יחסית. יש לך הרבה נעליים? כמה<? לא הרבה אוהבת נעלי בית החורף? כן^^ הבגד האחרון שקנית: בוקסר של הסימפסונים וסקובי דו^^ איפה זה היה? בשוק!
אוהבת שופינג? כן... אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא? גם וגם קונה בגדים רק כי הם מותגים? לא. איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ? סתם ג'ינס איזה בגד בשבת? אין משו מיוחד ביציאה? נו מה שיש
איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג? רגילללל בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר? נגד למה? סתם כי זה מעצבן בגד-ים בקיני או שלם? בקיני.. אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ? גם וגםםםםםםםםם עם איזה בגד את הולכת לישון? הממ כל פעם זה מתחלף איזה צבע שולט בארון שלך? שחור מה דעתך על כפכפים? אחלה!
אני בעיקר אוהבת להעיף אותם על אנשים
ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד?? וואי לא יודעת
את הג'קט שלי!

שלמונזה

New member
יאללה נו ../images/Emo168.gif

טלביזיה |T-V| מה התוכנית האהובה עליכם ? מכושפות וחוצממנה ? חברים מה הערוץ האהוב עליכם ?3 ו- 24 ערוץ 22 או 24 ? 24 10 או 22 ? 10 יש לכם יס או הוט ? הוט ומה עדיף ? יס סאקס רואים כוכב נולד ?NEVER בעד מי אתם ? בעד שיורידו את התכנית הצבעתם לו פעם אחרונה שהוא השתתף ? NEVER הוא עדיין משתתף ? למי אכפת? ראיתם את העונות הקודמות ? NEVER איזה מהם ? NEVER EVER רואים אהבה מעבר לפינה ? טוב די נמאס כבר למה ? לא רואה מי הדמות האהובה עליכם ? אלונה? ראיתם את העונות הקודמות ? אני מכירה רק אלונה [כי היא שחקנית טובה] איזה טלנובלות אתם רואים, אם בכלל ? לא רואה! יאיר לפיד או יצפאן ? לפיד
סוף הדרך או רצים לדירה ? נו דייייייייייייי מויאל, סקעת או עדי כהן ? איכסה פיכסה בעעעע טלויזיה או מחשב ? האממ לא משנה לי מה הערוץ הכי מוזר שקיים ? ערוץ ברוסית מה התוכנית הכי מטומטמת שקיימת היום ? כוכב נולד בשביל איזה תוכנית לא תצאו מהבית כדי לא להפסיד ? אין חיה כזאת כמה שעות ביום יוצא לכם לראות טלויזיה: 5 שעות בממוצע אולי פחות לבוש מה את הכי אוהבת ללבוש? גופיה מה את הכי שונאת ללבוש? בגדים ארוכים מה את לובשת עכשיו? גופיה וג'ינס קצר מה לא תלבשי בחיים? בגדים של דוייסים מה הוא פריט הלבוש שתמיד עלייך? חזייה? סגנון ספורט או אלגנט או ספורט-אלגנט? לא זה ולא זה ולא זה חשוף או לא? חשוף וכמה שיותר מה דעתך על נעלי עקב? בעע ועל אולסטאר? נחמדים לא בשבילי ועל נעלי סםורט? כשיוצרים לריצה כיף איזה חנות אהובה עלייך? H&O איפה בחיים לא תקני בגדים? נראה לי פוקס איפה את קונה נעליים? בחנות איפה לא? אצל הקצב מה המידה שלך בבגדים? משתנה מה המידה שלך בנעליים? 40 באיזה מידה בבגדים את רוצה להיות? כמו שאני כנ"ל בנעליים: כנ"ל 4 הפריטים שהכי אהובים עליייך (אחרי הראשון שכתבת קודם) טוב אני לא יותר מידי באופנה אז נוותר יש לך שמלות בארון? כן אם כן- כמה? 4, הראשונה מהחתונה של אחי הבכור, השנייה מהחתונה של אחי השני ועוד 2 שמלות שקניתי לאירועים אחרים אם לא- למה? אבל כן מה דעתך על חצאיות מיני? רגליים, סקסי האם את בעד או נגד ההתנתקות? נגדדדדדדדדדדדדד האם זה משפיע על הצבעים שאתם את הולכת? אני לא הולכת עם כתום אם זאת השאלה יש לך הרבה בגדים בארון? האממ לא ממש יש לך הרבה נעליים? לא כמה<? לא ספרתי אוהבת נעלי בית החורף? כן הבגד האחרון שקנית: איפה זה היה? H&O אוהבת שופינג? ככה ככה אוהבת לקנות עם חברות או עם אמא? חברות קונה בגדים רק כי הם מותגים? לא איזה בגד את לובשת ליום-יום בדר"כ? גופיה איזה בגד בשבת? מה?! ביציאה? נו גופיה ומכנס צמוד יפה או חצאית מיני איך את מתלבשת כשאת יוצאת לשופינג? האממ רגיל? בעד או נגד תלבושת אחידה בבצפר? נגד למה? כי איכס תלבושת אחידה בגד-ים בקיני או שלם? כמובן שביקיני! אוהבת את הביגוד בחורף או בקיץ? קיץ עם איזה בגד את הולכת לישון? גופיה ושורטס איזה צבע שולט בארון שלך? אדום נראה לי מה דעתך על כפכפים? נחמדים ולסיום: איזה בגד תקחי לאי בודד?? אני אלך על ים

למעלה