סתם בא לי לשאול

סתם בא לי לשאול

א. שווה לעשות הופעה כלשהי בשעה 19:56...? זה נחשב 20:00...? מרוויחים מזה כמו שצריך להרוויח או פחות...? ב. מה זה נצל"ש...? ג. איך מקפיצים הודעה...? ד. יש מצב שלפני שהמנהלים שינו את החוקים היה אפשר להכניס 4 שירים לאלבום אחד...? {{ כי ל-aroxs או -איך שלא קוראים לו- יש אלבום אחד שיש בו רק ארבעה שירים נראה לי קוראים לאלבום הזה "10" }} ה. נכון לכולם יש מין דבר כזה שבסוף כל הודעה זה מופיע לכם....למשל למפתח של חביתוש יש "אם לפעמים בא לך לפתוח לרגע את דלת הקסמים בוא ואתן לך מפתח"....משהו כזה {{ אני מצטערת אם זה לא ממש מדויק }} אז איך עושים את זה...???? מה, בכל הודעה אתם רושמים את זה מחדש...? ו. ולמה כבר לא מופיע "להוספת תגובה מהירה" שהודעה שקראתי...?רשום רק להוספת תגובה וזה דיי מעצבן שזה לא כזה מהיר... אני מצטערת על כל השאלות אבל הייתי חייבת לשאול פעם אחת ולהבין סוף סוף....=]]]]] יומושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם...

תשובות לחלק מהשאלות

19:56 זה לא 20:00. מכאן תביני מה שאת רוצה. ובקשר לשאר השאלות, אני מציע שתפני לפורום תמיכה בתפוז, שם ידעו לענות לך טוב יותר : http://www.tapuz.co.il/forums/forum.asp?forum=10

lool3

New member
אוקיי, אז ככה

עדיף שמונה. 2. נצל"ש-ניצול שירשור. נגיד משהי פתחה הודעה של עזרה על דילמה, אז אם גם לך יש דילמה אז שמים את ה
3.כותבים הודעה ובה תוכן של לפחות 10 מילים 4.לא הבנתי מה זה משנה 5.זאת חתימה. ניתן לשנות דרך העולם האישי 6.כי אם לכל תגובה תיהיה הוספת תגובה זה יהיה סיוט.

תשובות.

א. לא. ההופעות הטובות צריכות להתחיל משעה 20:00 עד שעה 24:00. לא פחות או יותר מזה. ב. נצל"ש הם ראשי תיבות של "ניצול שירשור". לנצל שירשור [שפג תוגפו והוא כבר לא בשימוש] לשאלה שאלה או משהו קטן שלא מצריך שירשור משלו. ג. הקפצת הודעה מתבצעת עם איקון או עשרה תווים ומעלה. ד. כן. ה. זה ניקרא חתימה, ואת יכולה להכין לך אחת כזאת בעריכת הפרטים שלך. בדף הראשי של תפוז ליחצי על שם המשתמש שלך והכנסי לעריכת הפרטים. משם לכי ל"עוד עלי" ובתיבה התחתונה יש תיבה לעריכת החתימה שלך. הסבר מפורט יותר יש בפורום "תמיכה" של תפוז. ו. אני לא בטוחה שהבנתי את השאלה הזו. אם את מתכוונתל לעובדה שאת כבר לא יכולה להגיב להודעות ב"תגובה מהירה" מפני שאת לא רואה את הלחצן הזה, זאת כניראה בעיה במחשב שלך. אני אישית משתמשת בתגובה מהריה כרגע
מקווה שעזרתי. שיהיה לך יום נעים.

וואו תודה

רבה...מזה עזרתם לי... את צודקת כנראה זו באמת הייתה בעיה במחשב שלי כי עכשיו אני רואה את זה....

תשובות:

א.לא זה יוריד לך הרבה הממדדים של אנרגיה וגיבוש אז שווה כבר ב-20:00 זה לא נחשב 20:00 מרוויחים כמו שצריך ב.ניצול שירשור (נגיד יש לך שאלה בקשר לדילמה ויש כבר שירשור של דילמה אז את עושה נצל"ש וכותבת את השאה ג.בשביל להקפיץ הודעה את מחפשת את הסמל של ההקפצה שמה אותו בנושא:
ובתוכן את כותבת מה שאת רוצה שיהיה לפחות 10 אותיות (אני חושבת) ד.אני יודעת שאני עשיתי אלבום בעל 5 שירים והכנסתי 5 שירים ועכשיו זה כותב לי 2 שירים ואלבום אחר כתוב לי 4 שירים בטח באג או שיכול להיות שהיה אפשר אני לפחות שמתי 5 שירים וכתוב לי 4\2 ה.אני לא בדיוק יודעת איך להסביר לך ו.את צריכה לחכות זה לא מופיעה ישר (חח וזה לא באת "מהיר" זה כאילו להוסיף הודעה להודעה שהייתה כתובה) מקווה שהבנת

אוקי אז ככה

(לא בטוחה שאני יכולה לענות לך על הכל- מצטערת) א. אמרו לי שזה לא טוב.. כי ההופעה צריכה להתחיל בין 8 ל12 לא חשוב מתי היא נגמרת... אז ככה שב19:56 זה לא הכי טוב... ב. נצל"ש= נצול שרשור (גם אני לא ידעתי מזה!) ג. הקפצה זה שאת כותבת בתוך ההודעה (לא בכותרת) לפחות 10 תווים אם אני לא טועה (תמיד תנסי יותר) וככה זה מעלה לתחילת העמוד... ד. אני חושבת שהייתה אפשרות כזאת של ה4 שירים אבל אני ממש לא בטוחה ה. זאת נקראת חתימה... את עושה את זה בעדכון העולם שלי... איך את נכנסת לזה? בפורום את לוחצת על השם שלך (אחרי שכתבת את ההודעה) לוחצת עדכון העולם שלי וכבר תראי זה יעשה לך הכל!! (אם לא הבנת פשוט שלחי לי מסר להקה 7270) ו. אין לי מושג על מה את מדברת
מקווה שעזרתי

nofi7

New member
נצל"ש-הופעה בבארבי

אני המון זמן משנרשמתי עושה כל יום 3 הופעות בפאב ויש לי כבר 40000 ומשו מעריצים, ונמאס קצת מהפאב.. כדאי לי לעבור לבארבי?? אם כן, כמה כסף כרטיס??? יחסי ציבור??? תודה רבה למי שעונה =] להקה 12997-למקרה שסתם בה לכם לראות :]

p p 7

New member
לנופר

בקשר לעבר - יכלת לעשות 4 הופעות כל ערב? למה הסתפקת ב-3? ירון צודק. תעשי כך: הופעה בזאפה בשעה 20 הופעה בפאב בשעה 22 הופעה בזאפה בשעה 23 יש לך הרבה שירים במאגר אז כדאי שתוציאי אלבומים ואז תוכלי לשדרג את ההופעות שלך- איפור, שמלה יפה, נעלי עקב, כובע בסגנון ימי פומפאדור העליזים ואז תיראי מצוין

nofi7

New member
מצחיק מאוד.

ו.. אני לא מדלגת על בארבי. קודם בארבי אז זאפה. אלבום אני לא מוציאה כי אז אני אקבל הרבה כסף והכל יעלה לי יקר =/

למעלה