סתם אחד נטראלי...

Fuck Love The 1

New member
סתם אחד נטראלי...

אז ככה זה יהיה טיפה רוך, אני מזהיר אבל כדאי לקרא עד הסוף... ראשית לבעיית ה"צרכן" שהוא הרי מאוד מאוד רוצה לקבל הרבה דברים בחינם... ויש את "HOT" שהיא חברה כלכלית שמעוניינת להרביח מכל שירות שקיים אצלה... שמן הסתם עולה לה כסף , זכויות שידור, וכן שרתים ומפעילים אחרים שגובים סכומים לא קטנים מכל שירות... בכל מיקרה בעודי לקוח של הוט בכל המוצרים גם האינטרנט וגם בטלפון וגם בטלוויזיה... כשראיתי את "זבנג" ב-2 שקלים לפרק אכן הותקפתי כעס! וכן אני חושב שזה מוגזם לא מה כאשר החברה גובה תשלום חודשי. בוא נזכיר לכולם הוט חברה כלכית ומולה עומדת יריבה א קטנה שמי לא מכיר, בזק <נזק> בכל מיקרה ללקוח עומדת האלטרנטיבה לבחור, וזו היא כמור התחרות, הכון שזכויות שידור עולות הון של כסף, ואני מכיר את זה מקרוב, אבל בואו לא ניבכה בשביל הוט שכן היא מרביחה יפה! אני לא יודע מה הן החובות של הוט אבל הן לא לטווח הרחוק, שכן הטלפון מתחיל לקבל שם יפה, שלא נדבר על האינטרנט, וכן גם הטלוויזיה, אני מאשים את הוט בדבר אחד! ניהול כושל שעלול בצער להביא לנפילתה של הוט! האנשים ש"מושכים שם בחוטים" לא ממש עושים את העבודה ראוייה! כי אם תתנו לי את החברה לכמה ימים אני מסדר אותה מקצה לקצה, יש אפשרות להעלות מחירים! ויש אפשרות להעלות עוד תכנים לא רק ב-VOD הממורמר! שכן הוא שירות יפה מתוחכם משוכלל ולא לשכח יקר! ומאוד יקר לשני הצדדים! גם ל-הוט וגם ללקוח! העלעת פואטל כזה מיסתכמת במאות אלפי שקלים של אחזקה תשתית תמיכה איכסון ועוד לא דיברתי כלל על זכויות שידור! והוט יכולה בקלות להעלות הרבה תכנים חינמים כמו זבנג שמשודר בבידור ישראלי שכן הזכויות שידור כבר שלהם ממילא! וגם סרטים שמשודרים דרך חברת יסמין בערוצים 12-13-14-15 שהרי הוט קונה מהם את הזכויות שידור בכדי לשכר ביכלל, עלה פורטל סירטי בורקס שמשודר חנים ביס, ועלה ג'וניור שמשודר חינם ביס <חודשיים בלבד ואז הוא יכלל בחבילה מסויימת> אז שוב יש אפשרות לרצות את הלקוח, לא מזמן הוט הישתוותה במחירים של בזק גם בטלפון ככה שלא כ"כ ניראה לי שזה ימשוך לקוחות <2000 דק' חינם תמורת 50 שקל למנויי הוט או 79 למנויי יס> כי לא ממ ניראה לי שלקוח יוותר על מיספר שהוא מוכר ויתחיל להסביר לכולם "שיניתי מיספר" ובנוסף לא ניראה לי שגם לקוחות רבים ירוצו ל"הוט" בגלל ה-VOD ש93% מהתחנים בתשלום... ולא הוא לא סימלי לאזרח הפשוט... בקיצור... הוט תיתעוררו, ולקוחות תבינו אף אחד לא מחייב אותכם לצפות או לרכוש משהוא... היה חשוב לי להסביר את כל האשמות האילו נגד הוט ואולי מישהוא מהוט יקרא את זה... <מומלץ> ויבין שכדי להרביח בעתיד, צריך בהווה טיפה להיתגמש ואולי להפסיד... חג שמח וכשר :)

DIGIPOPOO

New member
אני אגיב רק בקשר לזכויות, היות...

וליתר הכתוב אין הפורום משמש כמקום דיון,, כלומר זה לא המקום לנהל דיון בנושא. זה שערוץ זה או אחר המשודר בHOT רכש תוכן, לא מאפשר להעביר את התוכן פשוטו כמשמעו לשירות הVOD, אלא אם בחוזה הרכישה במקורי הוזכר הVOD. גםאת ערוץ הבידור וגם את ערוצי הסרטים מפיקות חברות חיצוניות, ומכך שזכויות השידור לא נמצאות אפילו בידי גורם הקשור לHOT באופן ישיר.

למעלה