סתם אדם אבוד!

ab85

New member
סתם אדם אבוד!

השורות הבאות נכתבות מתוך ייאוש ועייפות נפשית וללא יכולת לראות את התקווה והאור שבקצה. אינני יודע מה לכתוב. הכל חסום אצלי. אין לי שום יכולת להתבטא ושום השראה ליצור משהו. אני מרגיש שהימים עוברים ואיתם הכאב שלעולם לא ירפה. אינני חושב שתבינו על מה אני מדבר. אינני חושב שתבינו מי אני ומה נמצא בתוכי. אבל למרות הכל אני צריך איזשהו פורקן לפרוק ולו ללילה אחד בלבד בתוך מעגל חיינו הארוך. הימים עוברים. אני הולך ברחובות מסתכל על האנשים. הולך ללימודים ומנסה למצוא מישהו. מישהו אחד בלבד שאולי אולי אולי קצת שונה מכולם. מישהו אחד בלבד שאולי לא נמצא בסחף הזה של כולם. מישהו שאולי אמצא בו את העומק. מישהו שאולי איכשהו יבין לליבי. אינני מסוגל. אינני מוצא. אני מנסה למצוא אנשים במקום בו אני לומד. אבל כולם גורמים לי רק להתרחק מהם. כולם נראים לי אנשים כל כך רדודים. אנשים הגורמים לי רק יותר דיכאון. אנשים החיים כמו רובוטים. אינם מצליחים למצות קצת יותר מהחיים. אינם מצליחים לראות קצת מעבר. להבין שישנו כח גדול מעל לטבע האנושי. להבין שעלינו רק לאהוב ולאהוב. להפסיק עם כל הסלנג הישראלי המגעיל הזה. לשאוף להרמוניה. אני תוהה האם אמצא יום אחד מישהי שאתאהב בה. מישהי שתיגע בנישמתי. מישהי שאתסכל לה בעיניים ואדע כי היא מבינה אותי. כי היא יודעת מי אני. אבל ככל שעוברים הימים ואיתם השנים החלומות דועכים ונגמרים. יש תקווה? אין לי ברירה חוץ מלהאמין ולקוות. בסופו של דבר כולנו מגיעים אל המוות. השאלה היא רק מי חי באמת. אני האבוד

יצא לך לפגוש פעם אדם טוב?

אפילו לתקופה קצרה? (נראה לי שיש לא מעט אנשים ששווה לחיות בשבילם, גם אם הם מדי פעם שוגים)

gambuz

New member
שלום לך.

קראתי את הודעתך והיא נגעה לליבי.מהמעט שכתבתי נשמעת לי קריאה ברורה של הנשמה שלך אליך לצאת למסע רוחני,כזה שבו תגלה את המהות שלך,מה את באמת רוצה לעשות ועם מי להיות. מדוע אתה מקיף את עצמך באנשים שאתה חווה אותם כאטומים ורדודים?יש כל כך הרבה אנשים מלאי אהבה שרק רוצים לתת אהבה ותמיכה ללא תנאי.תמצא אותם בדרך כלל בחוגים ומסגרות שונות של פעילות רוחנית ששם תמיד השאיפה היא להתקרב ללב.גם אם אתה נמצא במסגרת של לימודים מסויימת שמפגישה אותך עם אנשים קרים,תוכל למצוא זמן לפחות פעם בשבוע לאיזה מפגש אן סדנה מסוג אחר.אין לך מושג כמה זה משנה את ווית החיים ומלמד אותך על עצמך(אני מדברת מניסיון אישי). אולי עם הזמן בכלל תבין שאתה לומד משהו שלא מתאים לך...שלא מסב לך אושר ושלא יוצר חוויה פנימית של הרמוניה.מגיע לך לחיות בהרמוניה!!!מגיע לך לקבל ולתת אהבה ותאמין לי היא קיימת,רק צריך לפקוח עיניי ולכוון את עצמך למקומות שאליהם נשמתך כמהה.לנקוט פעולה ולעשות מעשה. בבקשה ממך,אני מפצירה בך להתנער מהייאוש ולהתעטף בתיקווה.ש לך הזדמנות להשתמש במשבר שלך לצורך צמיחה רוחנית.נפילות יכולות להוות שער למהפך אמיתי וחיובי בחיים.קח זאת בשתי ידיים והכר תודה על ההתעוררות שאתה חווה.הנה אתה לומד להבחין בין העיקר להבל הבלים...האין זה נפלא? שולחת לך המון אהבה,חום ועידוד ומברכת אותך באומץ לצאת לדרך חדשה. גל.

מבין אותך ../images/Emo13.gif

שנים חייתי בזיוף ובשקרים הייתי הולך ברחוב ספוג בכל זבל שרק אפשר להעלות על הדעת, חסר שאיפות, בטלן, קטלתי את עצמי על כך שבסוף אמצא את עצמי ישן בקופסת קרטון מתחת לאיזה גשר כי לא עבדתי ולא למדתי. האכלתי את עצמי בשקרים על כך שאין לי ולו אפילו שמץ של יכולת וכל שעניין אותי היה להשתכר וללכת למסיבות מבוקר עד לילה. בשלב מסויים חומות השקר התחילו להתמוטט ולהתפורר תודות לכמה מורי דרך מופלאים שנתקלתי בהם, והתחלתי לפזול לכל מיני כיוונים,תורת המזרח רוחניות והתפתחות עצמית, מה שנראה לי ממש מגוחך בהתחלה. היום אחרי כמה שנים של התפתחות אני לפעמים הולך ברחוב וקולט באיזה סרט אנשים חיים, בורחים מהמציאות ומעדיפים לקבור את ראשם בחול כמו יען הכל כדי לא להתעמת עם הסביבה או עם עצמם. מיותר לציין שגם אותי מעטים האנשים שמבינים באמת, שלא לדבר על המין השני
, אבל מזמן הבנתי דבר אחד אי אפשר לחנך אנשים או להכריח אותם להבין אותך שלא לדבר על לצפות מהם לכל מיני דברים. אני יכול רק להמליץ לך דברים מנקודת המבט שלי, תמצא לך תחביבים או תחום שאתה אוהב ופתח אותו, אל תצפה מאנשים אחרים לניסים ונפלאות, אל תנסה לחנך אותם ותנסה לראות אותם באור סלחני ובכמה שפחות שיפוט. וכמובן כמובן תהיה סלחני כלפי עצמך, אם זה מרגיש לך נכון תמצא לך איזו סדנא של התפתחות עצמית שתתאים לך ועבור אותה. תהיה מודע לכך שהבחירה בידך אתה בוחר עם איזה אנשים להתחבר, מה לעשות, לאן ללכת וכו'. וכן אין ספק שכולנו נמות מתישהו ולגבי מי חי באמת, חי מבחינתי זה אחד שעושה מה שהוא רוצה מתוך בחירה, עושה את המיטב לנצל את זמנו כראות עיניו, משתדל להתמקד בה שהוא כרגע בהווה ולא בעבר ומשם להתפתח. בהצלחה

../images/Emo24.gif היי לך.

אני חדשה לגמרי בפורום. ראשית אתה לא סתם אדם. כל אחד מאתנו הינו יצירה של הטבע. בכל אחד מאתנו יש המון אור שצריך להוציא אותו החוצה. עברתי דברים לא קלים בחיים אבל תמיד ניסיתי לחפש את הגרגר הטוב בכל מצב ואפילו הקשה ביותר. אולי אתה כעת בתקופה קשה כדי לקבל בזרועות פתוחות ולהודות על הטוב כשיגיע. אל תנסה להבין את כל בני האדם שסביבך. תנסה להבין את עצמך. נסה לחפש משהו ואפילו הקטן ביותר שיעשה לך טוב ויעלה חיוך על שפתיך. אולי זה רעש הגלים, אולי זו שקיעה, אולי סדנה ועוד ועוד. העולם יפה וזה בסדר שיש לנו תקופות של דכדוך ועצב, כי אנחנו נשמות חשות ולא רובוטים. נסה למצוא ואפילו אדם אחד איתו תוכל לשפוך הכל ואני מאמינה שגם אהבה תגיע לחייך. אומרים שכאשר אנחנו לא מחפשים את בן או בת הזוג בקדחתנות האהבה מגיעה. שישיה לך רק טוב

../images/Emo3.gif

אל תתבלבלי... אין כאן ועדת קבלה או חוקים או משהו שצריך לעשות בשביל להצטרף או שנקבל אותך... התקבלת מהרגע שנכנסת לפורום לראשונה. אין כאן חברים שווי זכויות יותר מאחרים או משהו.
פשוט חבורה של אנשים שנעזרים אחד בשני כדי להתפתח ולשאוף להרמוניה עם עצמם, האנשים מסביבם והיקום.

ברור לי שאין ועדת קבלה. כוונתי

היתה שאני חשה בפורום הזה אנשים חמים רוחניים , ופורום שבו באמת ניתן לומר הכל. וזאת אני אומרת לאחר שחויתי פורומים אחרים שכל הכוונה היא לבדר ולהרשים בכמה שיותר שטויות.

כן, נראה לי שאני מבין בדיוק למה את

מתכוונת... מרגיש לי לפעמים שכל הנושא של "נושא הפורום" בפורומי תפוז השונים הוא פשוט תירוץ לאנשים כדי שיהיה להם על מה להתחיל לדבר, לפני שהם עוברים לחלק המעניין של לריב, להעלב ולהעליב.

היי. כמה שקלעת. ניסיתי באיזשהו

פורום להעלות איזשהו נושא שקשור ליחסים בין גברים ונשים מתוך ההבדלים שביניהם וחטפתי כאלה ירידות שברחתי משם כל עוד נפשי בי

טוב, צריך להתחיל לדבר על משהו...

לפני שמגיעים לתכל'ס. ופעם המצאנו פורום דימיוני בתפוז, שאנשים נכנסים אליו רק בשביל ישר לריב, בלי להתעסק בכל מיני "צמחונות" או "כלבים" קודם. עשינו לו תחרות שמות ויצאו כמה די משעשעים, כמו "לחיות בדיס-הרמוניה", פורום "הוא התחיל" וכאלה

ruthei

New member
היי ציפורת הנפש

אני כותבת לכאן כי איני בטוחה שמה שאני שולחת לך מגיע אלייך. כתבתי לך תשובה אך היא כנראה לא הגיעה אלייך. במקרה היא רשומה אצלי,כך שאעתיק לך אותה (במקום לכתוב שוב). היי, ציפי, לא ברור לאיזו סדנה את מתכוונת. מה דעתך על טיולים?דרך נהדרת לצאת למקומות אחרים (בכל המובנים), לפגוש אנשים אחרים ולהתרענן. מה לגבי הליכה? (לעשות הליכה. על שפת הים, או אם זה רחוק לך מדיי, בסביבת מגורייך. מה לגבי יציאה בערבים? למשל, ריקודים (יש מגוון עצום של אפשרויות, אך לגבי סוגים מסוימים את צריכה - או עדיף שיהיה לך בן זוג. לגבי ריקודי עם - את לא חייבת בן זוג.) לערוך תערוכה זו אופציה טובה, אבל נראה שלפני כן כדאי לך להחליף מעט אווירה. (בהתאם להצעות שהעליתי, ואני מניחה שיש עוד אופציות - אולי יותר טובות ויותר הולמות לך). ועכשיו קראי שוב את התגובה האחרונה שבה אני כותבת שאת מסקרנת אותי.. והדברים יהיו ברורים. על כל פנים, הייתי שמחה לדעת אם מה שכתבתי לך מתאים לך, פונה בכיוון נכון או שמא אני בכיוון אחר לחלוטין. רותי א מאמנת אישית בכתיבה

גם אני חדשה כאן

כדי לחיות בהרמוניה עם אחרים, כנראה שעליך ללמוד קודם כל לחיות בהרמוניה עם עצמך... מה שאתה רואה בחוץ זו השתקפות של איך ש*אתה* עושה את החיים שלך. אתה יכול לעשות אותם אחרת, צעד צעד בשינויים קטנים. בקיצור, איך אתה יכול לקחת יותר אחריות על חייך וליצור את מה שאתה רוצה? לעתים, אנחנו רואים באחרים את מי שאנחנו. אולי אתה רוצה לראות באחרים את מי שאתה רוצה להיות ולכן מתאכזב? תתחיל לחיות את החיים של אותו אדם שאתה רוצה להיות, ותראה איך פתאום העולם סביבך משתנה... ספר מומלץ: "בוחרים להרגיש טוב" של דיויד ברנס.

היי לך. התאוריה שלך מאוד מענינת

ואף מוכרת. הבעיה היא שבפועל לא כל כך קל לישם אותה

ברור שזה לא קל...

השאלה היא מה יותר קשה: לבחור לאמלל את עצמי או לבחור לקחת אחריות וליצור את החיים שאני רוצה? לדעתי יותר קשה, בסופו של יום, לבחור לסבול, אבל כמובן שזו רק דעתי. במקרה הזה הבחירה בדרך הקלה (לא לקחת אחריות אישית על מצבי) היא בעצם קשה הרבה יותר, והקשה (לבחור בדרך של מודעות ולקיחת אחריות) היא בסופו של דבר קלה יותר ותביא לתוצאות הרבה יותר טובות.

למעלה