ס'תכלו שניה...

muldercrushed

New member
ס'תכלו שניה...

נכנסתי לגוגל וחיפשתי תמונות של תיקים. יש חשד לא מבוסס שהעלמה החביבה הזו היא ג'יליאן בתחילת הקריירה שלה.. (אישית אני לא חושבת שהיא דומה לה..) ואפרופו קריירה, מישו ראה את הסרט של ג'יליאן "house of mirth"?

aerynsun

New member
כן. אני ראיתי את הסרט

בקולנוע שהיה, במחשב ויש לי את הDVD. סרט איטי למדי אבל אחד הטובים שראיתי. לאניני טעם בלבד!!! בקשר לתמונה, לא נראה לי שזאת ג'יל.

muldercrushed

New member
אני מנסה להשיג אותו אבל..

בינתיים בלוק באסטר לא כ"כ מתחשבים בדעותי בקשר למה שהם שמים במכונות..

Gilliana

New member
מי חושד בדיוק?

כי הוא ממש, אבל ממש צריך משקפיים דחוף.

1Shir

New member
לגבי סרטים עם ג'יליאן

לא ראיתי את הסרט ששאלת לגביו, אבל הסרט האהוב עלי ביותר בעולם (ובלי קשר אליה!! עוד מלפני האובססיה..) הוא בהשתתפותה. הוא נקרא Playing by heart או "משחקים מהלב". יש די הרבה דמויות ראשיות אבל הדמות שלה היא אולי הטובה והמקסימה ביותר בסרט, או שהיא חולקת את התואר הזה עם אנג'לינה ג'ולי שגם כן עושה שם דמות מדהימה. בקיצור - מומלץ מומלץ מומלץ מומלץ בחום!!

muldercrushed

New member
סרט עם ג'יליאן ואנג'לינה?!?!?

וואו! אני חייבת אבל ממש חייבת לראות אותו!! על מה זה?

1Shir

New member
קשה להסביר, זה סרט די מיוחד

זו בערך דרמה אבל לא דרמה כבדה ואיטית, אלא קצבית עם הרבה הומור ודינמיות. בעיקרון זה על אהבה, על מערכות יחסים. את באמת חייבת לראות! מעניין מה תחשבי על הסרט. אני בכל אופן נשביתי בקסמיו.

aerynsun

New member
זה סרט חמוד

לא יותר מזה. זה סרט שבנוי מכמה וכמה סיפורים. חמוד לאללה. וג'ון סטיוארט, השחקן שג'ילי משחקת איתו (הוא קומיקאי נחשב בארה"C) הוא חמוד לאללה. שווה לראות אותם ביחד. אנג'יינה כרגיל משחקת את הפסיכית...אבל היא חמודה שם . יש שם מלא מלא שחקנים מוכרים. שון קונרי, מדלן סטו, רייאן פיליפה, דניס קוויד, גי'נה רולנדס, ג'יי מור והרופא הזה שמשחק בER אנתוני אדוארס. נדמה לי שזה היה בערוץ 10 לפני איזה שבועיים.

1Shir

New member
אני רוצה להגן על הדמות של אנג'לינה

היא בכלל לא היתה פסיכית, אולי אנרגטית זו מילה מתאימה יותר, הייתי אפילו מתפשרת על מוחצנת, אבל מעבר לזה היא היתה עם אופי מקסים ונהדר שם!! והסרט לדעתי מעבר לחמוד הוא הכי מרגש ונוגע בעולם.. אבל זאת רק אני. ולא נראה לי שזה היה בערוץ 10 כי אני מניחה שהייתי שמה לב (למרות שיש לי אותו בוידאו) אבל מצד שני גם יש אפשרות שפיספסתי את זה. ובהחלט יש המון דמויות ראשיות וכולם שחקנים מעולים.

aerynsun

New member
בעיני הוא סרט בינוני

ואכן הדמות של אנג'לינה היתה אנרגטית וכן! זה היה בערוץ 10

muldercrushed

New member
נשמע יפה!!

יש בערך איזה 700 סרטים שאני רוצה לראות וחלק מהם בכלל לא בקולנוע, מזל שיש לי מנוי לספריית וידיאו!!

למעלה