סתכלו רגע משהו..........

i love feli

New member
גם אני ראיתי את זה בפורום המורדים

והסונייה קולצ'י הזה כל הזמן עושה בלאגן לא ראיתם כמה דברים הוא עשה פה אין לו חיים עזבו אותו אני חותמת לכם שהילדההזאת היא מזי ולא בתיה תעשו לי טובה.. וזה בשחור לבן כי זה מהבת מצווה שלה וניסו עשות את זה מיוחד יחתיכת מפגר ותפסיק כבר לעשות את זה לסתם ילדות יחתיכת דפוק!

Nורדת 14

New member
../images/Emo26.gifנכון מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

הוא תמיד רב ומעצבן ומציף... ומדוזית, את ידידה שלו, ברור שתגידי שזה בדוק. איך בדיוק זה בדוק
יש פה מטומטמים..

Maiush25

New member
מזי חמודה, אל תקחי ל-../images/Emo23.gif לאב יו../images/Emo70.gif

מווואהההה

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif אז זהו- שלא!!!

זו מזי מהפורום וגם ראיתי אותה במפגש שהיה אתמול והוא סתם משקר

° M A Z I °

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo26.gifחחחחחחח......

צביקה עדיף שתשתוק ואני בכלל לא דומה לאישה הזאתי ולא מעניין אותי מה חושב אחד מבחיל ומעורר רחמים פושט חזירזרון כלבלבן אתה מנסה למשוך צומי יא חתיכת הומו....!!!!

° M A Z I °

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo26.gifתיקון!

פושט=פשוט אתה סתם הומו מתרומם יא חתיכת חננה סוסונטרול שמך האמיתי לך סתכל על הלסת היפה שלך בדיוק כמו של סוסון חתיכת נמש!!!אני לא יגיב לך אני לא יבזבז את האנרגיות שלי על אחד כמוך אתה בכלל לא שווה את ההקלדה שלי....!!!עם היית לפחות משהו היית בא למפגש גם את האומץ הזה אין לך חתיכת הומו פחדן....!!!!חששת שכולם יצחקו על פרצופך המבחיל....!!!

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif י'מעאפןןן!!! אל תאמינו לוו

זו בכלל לא בתיה! זו מזי מפורום המורדים למה להיות מפגר<?! כאילו אתה לא יודע שזו מזי! גם אתה בפורום של המורדים!

תגובה קצת יותר רצינית..מ"ואוו.."

היא באמת דומה לבתיה אם זו היא. ואם זו לא היא אז מסכנה זו שהולכת להיראות כמו בתיה.

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif זו לא היא...../images/Emo4.gif

זו מזי מפורום המורדים הפורום שאני נמצאת בו ואני ראיתי אותה במציאות!

למעלה