סתכלו מה עשיתי!!!
° ° Glow Girl ° New member 12/6/03 #3 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo45.gif כל הכבוד רק על ההשקעה!!
H help me Nick New member 12/6/03 #9 יופייייי!! כי אצלי זה לא זז... עשית גם של ארון וזה עשיתי וזה יצא יותר יפה אבל זה יותר מידי גדול...
M mya 6 New member 13/6/03 #10 ראיסה!!!! נכון שלחת מכתב לראש 1ובקשת מהם לפרסם פרטים על הליז הזו...? שהייתה חברה של הארון??
H help me Nick New member 14/6/03 #11 חחחח...נכון... והיא לא הייתה חברה היא כן חברה... ראו אותם מתמזמזים באיזשהו אירוע לני כמה ימים... ורשמתי להם מלא דברים לא ר'ק עלייה ורק על "הילרי היפה" החליטו לשים...
חחחח...נכון... והיא לא הייתה חברה היא כן חברה... ראו אותם מתמזמזים באיזשהו אירוע לני כמה ימים... ורשמתי להם מלא דברים לא ר'ק עלייה ורק על "הילרי היפה" החליטו לשים...
A American Girl New member 14/6/03 #12 סתם שמועות! אני קראתי ששאלו את אהרון אם הילארי חברה שלו אז הוא ענה שלא ושאלו את אחותה של הילארי אם הילארי ואהרון חברים אז גם היא ענתה שלא ואז שאלו את הילארי אם הם חברים והיא ענתה שכן... אני חושבת שהיא סתם עושה יחסי ציבור בישביל הסרט שלה.
סתם שמועות! אני קראתי ששאלו את אהרון אם הילארי חברה שלו אז הוא ענה שלא ושאלו את אחותה של הילארי אם הילארי ואהרון חברים אז גם היא ענתה שלא ואז שאלו את הילארי אם הם חברים והיא ענתה שכן... אני חושבת שהיא סתם עושה יחסי ציבור בישביל הסרט שלה.