מחקתי, אבל הכל מצוי כאן ../images/Emo104.gif
גם דבריך המזהירים, וגם דעתו של עו"ד זיסו. וכדי שיקל עליך, אני אגיש אותם כאן על מגש הכסף, ממסמך הוורד. דברי עו"ד זיסו : • ציפורה אני מסכים איתךו עו~ד דורון זיסו על פני הדברים, המאמר אכן מוגן ע"י זכויות יוצרים. אך אני רוצה להוסיף: מבלי לדעת באיזה אתר הוא התפרסם, יש לי רושם שכוונת המחברים היתה לעשות שימוש במאמר שבמהותו הוא שירות לציבור, כדי להביא לידיעת ציבור רחב ככל הניתן את היותם עורכי דין העוסקים בתחום דיני העבודה ואת כרטיס הביקור שלהם, כך שאני מניח שלא רק שלא יתנגדו לפירסום כאן, אלא אף ישמחו עליו, אם מקור המאמר הוא אתר אישי או פרסומי של משרדם. אך אם מאידך, המקור הוא אתר תוכן משפטי או פורטל משפטי, מובן שהעתקת התמליל מהווה הפרת זכויות יוצרים של בעלי אותו האתר, על כל המשתמע מכך. לכן אני סבור שהעתקת תמליל מהסוג הזה ללא אישור מפורש מהמחברים ו/או מהאתר המפרסם, הינה הפרת זכויות יוצרים. אם התמליל מגיע מעמוד אינטרנט, אין שום סיבה לבצע העתקה ולא הפניה לקישור המתאים. גם ידיעות וכתבות המתפרסמות בעיתונים הן שרות לציבור, אך החוק אינו נותן היתר להעתיקם ללא רשות המחברים או בעלי העיתונים. דבריך מחאה חריפהו עוד יוסף פנדריך אין שחר לכל הטענות הפסבדו משפטיות שלך. אין לך זכות להוריד את המודעה. אינך ממונה על ביצוע החוזה בין גולשים לאתר דה מרקר. אף מנהל פורום סביר לא היה טורח לקרוא תקנון של אתר זר. הענין העצום שלך מוכיח שאת פועלת מתוך מניע פסול. ורד הגליל הביעה הסתייגות מביטויים פוגעים שהושמעו נגדי שאותם סרבת למחוק. נדרשה הוראה של מנהלת הקהילות כדי להזכיר לך את חובתך. את רוצה למחוק את הודעתה מתוך נקמה. כך עשית גם לגולש אחר בשם יניב שנהג להשמיע ביטויים בוטים שלא כוונו נגד מישהו ספציפי. חטאו היה שגם הוא תמך בי באחד הויכוחים אתך. כל מי שתומך בי מוצא עצמו נמחק ומצונזר. תערב לך קריאתך. מועדים לשמחה וחג שמח.