סתימת פיות

שיSY

New member
סתימת פיות

בשעה זו משודר מחדר סיעת ש"ס בכנסת מחאה על רדיפת ערוצי הקודש, אין לאנשים מה לשמוע! דברי תורה אנו רוצים!

רפי rafi

New member
זה חוצפה לשדר מהכנסת!

ערוצים פיראטיים,יש לי כמה בעיות איתם א.למה הם לא יכולים להתאחד לתחנה אחת ב.יש שם הרבה תוכניות שם שלא מתאימות לאוזן חרדית ג.יש ערוצים דתיים וחרדים חוקיים ולא צריך פיראטיים!

שיSY

New member
חוצפה?!?!?!?

חוצפה שסותמים פיות! רפי אני מתפלא עליך! ואני יענה לך, אנחנו רוצים שיהיה לנו ערוצים כמו שלחילונים יש הרבה ערוצים , גם טלביזיה, גם קול ישראל גם גלי צה"ל ולכל אחד יש עוד ערוצים רשתות א` ב` ג` רוסים , גלגל`צ ובכל עיר יש רדיו מקומי, עד מתי העוולה הזאת ?

רפי rafi

New member
היתה לא דעה...

נגד הערוצים בעקבות האזנה לרשת ב וגל"צ. אחרי שהקשבתי לכל האמת השתנתה דעתי. דרך אגב עכשיו מדבר שם חבר כנסת מהליכוד.

שיSY

New member
להם יש

תקציבים לקולנוע, טלביזיה, קול ישראל וכו` . ורק לנו לא יהיה? יש לנו ערוצים ברמה! כן אנחנו יכולים להתגאות ברדיו 10, קול שמחה, ערוץ 7 ,וכו` שהם משדרים ברמה גבוהה. אז למה הסתימת פיות הזו? לחילונים אין ערוצים פיראטים ? יש גם להם ולא עושים להם כלום ! עד מתי העוול הזה????

לביא4

New member
בדיוק מה שכתבתי למטה

זהו ביטוי ה"דמוקרטיה" - לציבור מסויים לא מגיע ערוץ משלהם, חוקי, רשמי, כמו שאתה אומר. זה לא משנה אם להם יש ערוצים פיראטיים או לא, שיתנו לציבור שומר המצוות כמו כולם בצורה חוקית ומסודרת. הם פשוט מפחדים, שדרך הרדיו יחדרו ליותר בתים בישראל וזה יוריד את הכח שלהם!

רפי rafi

New member
צודק

וגם הערוצים שאמרת זה הערוצים הנורמלים היחידים שיש במגזר החרדי פלוס קול חי.

שיSY

New member
קודם שיתנו לנו

את הערוצים האלה. ואח"כ הערוצים האחרים יחקו אותם ויעלו רמה. למשל כל האמת אני שומע שם רק שיעור של הרב עובדיה יוסף מהלוין.

זה באמת חוצפה

זאת חוצפה שיש כ"כ הרבה ערוצים חילוניים כמו גלי צה"ל, גלגל"צ, רשת ג', רשת ב', רדיו אזורי ועוד ומאיתנו החרדים מצפים שנסתפק בערוץ אחד בלבד. רפי, עם כל הכבוד לרדיו קול חי - ברגע שתפסיקו עם השדרניות נתחיל להגיד עליכם שאתם ערוץ חרדי למהדרין. עד אז, רדיו קול חי ממש לא יכול להגיד שהוא מתאים לכל החרדים.

למעלה