לצערי...
שום קטע לא חידש לי משהו... האו"ם הינו גוף אינטרסנטי לגמרי, שיודע להעלים עין שצריך ויודע "לפעול לטובת האנושות" שצריך (וכמובן עוזר לתדמית שלו/ארה"ב ושאר הצבועים). אז כן, אסור להגיד שהוא בכלל לא עוזר, כי הוא כן עוזר בענייני מזון באפריקה וכו', אבל הכל נובע מאינטרסים... מה לעשות... כנראה שהעולם לא למד ומה שקורה בדרפור רק מלמד את זה... למי אכפת מדרפור? יש להם נפט? שימותו... פחות רעב, פחות מצוקה, פחות אנשים להאכיל... בקשר לכהנא.. ובכלל... אני מבין, גם אני פעם הייתי חייב לשנוא משהו... אבל בסוף הבנתי שחבל.. כולם מבזבזים כל כך הרבה אנרגיה על לשנוא, והם אפילו לא מכירים אישית את מה הם שונאים או למה הם שונאים... שונאים בשביל לשנוא... "הם ככה, הם ככה, הם ככה..." ובסופו של דבר הערבי היחיד שהאדם ראה הוא פועל מסכן בסופר או משהו... גם כחלק מתפקידי בצבא, אני עובד רבות עם ועל האוכלוסיה הזאת.. וכל גיבור שגר באיזו "שכונת פשע" פה.. שיגור יום בעזה למשל.. או בכל מקום אחר ברצועה (ג'בליא, ח'אן-יונס, רפיח וכו'...) ואני עוד מדבר על לפני שהמצב שם התדרדר כפי שהוא היום... אין שם תנאים לגדול כבני אדם.. וההכללות.. תמיד יהיו את ההכללות.. ותמיד יהיה אחד כמוני שיגיד "מי כמונו יהודים לא צריכים להכליל" ואז איזה אידיוט (לדעתי אידיוט) יתחיל לקלל אותי וכו'.. אין לי כוח לזה.. ערב טוב וחג שמח לכולם!