סתימה במדיח

טלי מכ

New member
סתימה במדיח

שלום , אני קוראת ותיקה של הפורום ומקבלת ממנו רעיונות ומוטיבציה וזו השאלה שלי , המדיח שלי (חצי שנה שימוש)של בוש נסתם לי שנשארה שכבה של מים שלא יורדת , ניסיתי לפתוח ולהוציא עם היד ולא עזר , הפעלתי שוה ושוב נשארה שכבה של מים . אני מפחדת להשתמש בחומרים לפתיחת סתימות , האם למשהו יש רעיון , בתודה מראש וחג שמח טלי

אוצה

New member
לנסות את הדברים הבאים:

1. לפתוח את הסלסלה שלמטה ולנקות אותה היטב (יש לך סלסלת פלסטיק שיושבת בתוך סלסלת מתכת). תוציאי את שתיהן ותנאי עם מברשת כלים. 2. לניקוז המים תעבירי את בורר התוכניות של המדיח למספר 5 (מקווה שאנחנו מדברות על אותו מדיח, לי יש גם בוש). אם אין לך תוכנית 5- תסתכלי ב- MANUAL כיצד שואבים מים מהדיח. 3. האם הוצאת את המדיח לאחרונה, נניח כדי לנקות מאחוריו? אם כן, יכול להיות שיצרת קיפול בצינור הניקוז ולכן המים לא יוצאים. תבדקי שצינור הניקוז יושבת בצורה תקינה, אינו חסום ולא מקופל. 4. עכשיו, תריצי תוכנית הכי קצרה שיש לך, אם המים עדיין לא מתנקזים- אין ברירה תזמיני טכנאי. מאחר והמדיח עדיין באחריות- תשלמי רק על הביקור. משהו כמו 180 ש"ח (לי הייתה נזילה מהמדיח אחרי שהוא לא עבד חודש וחצי במלחמה...).

אוצה

New member
אה, וחס וחלילה לא להשתמש בפותח סתימ

סתימות- ראשית- זה יקלקל לך את המדיח. פותח סתימות נועד רק (אבל רק) לצנרת ביוב!!!!! שנית, זה יגמור לך את האחריות!

marjoram

New member
זה בדיוק מה שקרה לנו לפני שבוע

במדיח של בוש, ניסינו הכל, בסוף קראנו לטכנאי ומסתבר שאחת הכוסות נשברה וחתיכה מאוד מאוד קטנה סתמה את המשאבה .... מזל שהמדיח עדיין באחריות....

למעלה