סתיו!

קארן_@

New member
סתיו!

מתוקה, זו קארן (מהפורום באי או אל, זוכרת?) אני חייבת דחוף את האי-מייל שלך! זה חשוב לי מאוד, רק תגידי לי אם זה שמצורף כאן לשמך מעודכן. אוהבת מאוד, קארן.

קארן_@

New member
היי שני יקרה,

מצטערת,נכנסתי לשיעור ורק עכשיו חזרתי... מה שלומך היום יקירה? נעלמת לנו מהצ`ט מהר מדי באותו היום. לא הספקתי לשמוע ממך. מקווה שהכל בסדר. לא קל היום. אני עוד מעט הולכת לטקס. מאחלת לך יום מתוק כמה שרק אפשר. שלך, קארן

תרנגולת

New member
מללללאאכככיתתתת!!

וי }{ }{ }{. את כאן :cool: העלת לי חיוך.. בדיוק כשדי נדפק לי כל היום (ברר.. אולי אני אספר לך אח``כ). רק לראות אותך מעלה ככה חיוך על הפרצוף. איך את מרגישה?

קארן_@

New member
יפתי שלי!

כבר כ``כ מתגעגעת, ספרי לי מה קרה בסדר? נדבר בקרוב אני מקווה. אני חושבת שאני בסדר, התחזקתי יחסית לשבועיים האחרונים והרבה גם בזכותך. את פשוט מלאך. לא וויתרת לי. תודה. נשיקות, מטורפת עלייך קארן

תרנגולת

New member
בלה בלה..

לא מאמינה, אבל לא משנה... איזה התחזקות? התחזקות בדרך לנפילה הגדולה? רק תזכרי.. נפילות מביאות בונבוניירות. חוווללההה עליך. :cool: (היום.. הייתה לי איזה שיחה. צריכה לספר לך עליה..)

קארן_@

New member
את הבונבונירה שלך-

אני אחליף בסופר ואקח במקומה ברוקולי. :cool: אני באמת מתחזקת, את חייבת להאמין לי. באמת באמת. פשוט היום הזה קצת קשה מדי. נגמר עכשיו הטקס ובערב יש לי עוד אחד. מקווה שאעמוד בזה. מחכה לשמוע על השיחה המדוברת.... מתי אקבל עדכון?? אני כבר לא יכול לחכות. :-( נשיקות מתוקה שלי, קארן. דרך-אגב, יש לך מושג אם מה שמופיע פה זה האי-מייל העדכני של סתיו? ילדה חכמה שלי... את בטח כבר יודעת....

ברוכה הבאה אלינו קארן...

שמחה שהצטרפת...ואני לא היחידה כפי שראיתי. (תוגי...כל הכבוד שהבאת אותה אלינו...איפה ה-גו גו יואל?) את מוזמנת לכתוב לנו ולשתף קצת...כמה שאת רוצה. ושוב - ברוכה הבאה...מי יתן ותשארי כאן איתנו ואולי אפילו יגיעו עוד אחריך. שלך...אני. (מאיה)

קארן_@

New member
מאיה שלי יקרה!!

את מקסימה, אני לא לגמרי חדשה פה, יותר- ``רואה ואיני נראית`` אבל תודה רבה. כיף לפגוש כאן את כולכם. מאיו`ש, אני מאחלת לך לך יום קל, עד כמה שאפשר. שולחת לך חיבוקים חמים חמים. שלך, קארן

קארן_@

New member
ס ח ר ח ו ר ת

לא זזה מכאן. קמתי מהכיסא, ותקפה אותי סחרחורת נוראית. מוותרת על השיעור, גם ככה אני לא במצב רוח המתאים אליו. לעת עתה פה. ...............

קארן

אני יודעת שאני בטח נשמעת כמו תקליט שבור אבל... אולי תשתי משהו? אני לא רוצה להטריד אבל אני דואגת...קצת. תרגישי טוב, יקירה. ונסי לשמור על עצמך...כמה שאפשר.

קארן_@

New member
כן... את צודקת...

אני נוטה לשכוח גם את זה. פשוט זה בד``כ לא ממש עוזר לי. אבל זה אמור לעבור עוד מעט... תודה מאיו`ש, תודה על הדאגה. אני אהיה בסדר, תשמרי על עצמך יקירונת.

ילדונת~

New member
קארן מלאכית שלי....

מה שלומך חומד????? את חייבת לי 3 כוסות מים היום מובן??????!!!!! הייתי בבית ספר כמו שהבטחתי והיו לי 3 שיעורים מסקנה? את צריכה לשתות 3 כוסות והסכם זה הסכם ברור!!!!!!!!!! ואני כרגע לא מבקשת ממך אני מצווה עלייך (מתאמנת להיות מכי``ת קשוחית.... (-: אז מה ככה מאמי???? היה לי חרא בבית ספר.... וסליחה מכל השאר שאני כבר לא כותבת..... וזהו מי שפה אני עוד בצאט טיפה עד ל5 בערך כי אז חייבת להתארגן לחזרות ולטקס בערב אוהבת שלכם תמיד אני גם אם לא ממש כותבת אני תמיד פה...

קארן_@

New member
כבר אתמול היתה לי תחושה לא טובה

עם ההסכם הזה..... אבל קשה לי לאכזב אותך, לכן, מיד כשאסיים פה, (ב-17:00) ארוץ לקפיטריה וארכוש לי בקבוקון של מים מינרליים. מה את אומרת?? ואני גאה בך מתוקה על שהלכת. אין כמוך. תשמרי על עצמך, ותהיי דגלנית טובה היום שמעת?! אני אחשוב עלייך, ילדה גיבורה שלי. אוהבת המון- קארן שלך.

תרנגולת

New member
למה את אומרת לי סתם 8-(

סחרחורות לא מקבלים אם מתחזקים.. אעלק. אוף. כולם מנדנדים לי, אני צריכה ללכת לכאן ולכאן. רציתי קצת לדבר איתך היום.. תכתבי לי אם אני יכולה להתקשר.. מתי בערך.

למעלה