סתיו............

maxima

New member
סתיו............../images/Emo39.gif

עם בוא הסתיו הנחליאלי לארצנו מגיע רוחות מנשבות עננים אפורים ברקיע השמש פחות יוקדת פרחי הסתיו פורחים כולם מצפים, ברטט לבוא הגשמים

גשם גשם בוא......

ביום שלישי הקרוב כך מפרסמים אולי סוף סוף יגיעו הגשמים ואנחנו מקוים כי ימלאו את המאגרים הפרחים והשיחים אשר בגינה סוף סוף ירימו ראש ברינה והאויר, הוי האויר את ריח הנקיון אלינו יחזיר הגשמים ירחיקו חיידקים ויסחפו עימם את כל הנגיפים גם כך נפלה עלינו צרה חדשה למי החצבאני רוצים אויבנו לעשות הטייה והכינרת כל כך יבשה כן אלוהים, שלח לנו גשם בבקשה......

מקסימה...איזה יופי

האמת היא שאני לא כל כך מחכה ברטט... כי הלילה אני טסה ושם יהיו המון גשמים.... ודוקא שם אני מצפה לחמה שתצא ותחמם לי את הנשמה
. אז בינתיים שמרי לי על מולדת ותמשיכי לחולל את מילותיך על המקלדת.

maxima

New member
באה נסיעה טובה............../images/Emo160.gif

וימי שמש מהנים

Sודית

New member
סתיו בלבבי

סתיו בלבבי כמו השלכת טיפין טיפין רוח נושבת אהבה שנגמרת סתיו בעיניך קור מבטך נגיעה אחרת מילה כואבת סתיו שורר בין ידי לידך מבט אחר לא שלי לא שלך סתיו עלי שלכת אהבה נושרת. סודית...לאט לך סתיו.

חורף בלבבי למקרא מילותייך (../images/Emo13.gif

ואחרי החורף יגיע האביב..
השקדיה תפרח..
ועימה תקווה לאהבה חדשה, לה לה לה
Sורי, איני משוררת אבל אני
חזק חזק...

magy

New member
הסתיו של אריק איינשטיין

חלק מהשיר.... ואת חוזרת לשלכת בשיערך רוחות של סתיו שדות בהן היית הולכת בתים צומחים בהם עכשיו ומרעידים שירי מולדת מיתר סמוי צליליו מושך אל נא תלכי ציפור נודדת ברוך בואך ברוך שובך צפור נודדת באור הרך צלול עד אופק גלים בים מתעתעים יבוא הערב וישטוף הרחובות געגועים קורא לה - בואי אומר ללכת הפכפכים כל אותותיו ואת חוזרת לשלכת בשערך רוחות של סתיו ............

למעלה