סתיו !

shir828

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo182.gifגמאני לא פגשתי אותה../images/Emo7.gif

תומר 10

New member
יווווווו ../images/Emo99.gif../images/Emo216.gif

איזה נחמד שאת כותבת כאן
נראה שאת עמוסה מאוד, אז שיהיה לך רק כיף אוהבת המון המון תומר(זוכרת אותי? מהטוואר באופרה ומהגרנד קניון?) אני מקווה שאני אצליח לפגוש אותך היום-אני באה להופעה שלך בבית היהלום!!!!!!

שירוש1989

New member
../images/Emo15.gifהיי קרן! נחמד "לראות" אותך פה!

לא נמאס לך כבר מצפרדעים קצת? הן בטח פוצחות במקהלה ירוקה בכל לילה ולא נותנות לך לישון *משעשע לדמיין את זה לפחות
* אני חושבת שאחד הדברים היותר טובים בחורף זה
רק בגללו ובגלל השוקו אני מוכנה לסבול את כל השאר... המון בהצלחה בהמשך

Ronen Tidhar

New member
מדהימה

כמה, כמה כשרון על הבמה. זאת כבר ההופעה השנייה שלי איתך והיא כל כך מרגשת, כל פעם מחדש. אמנם היהלום הוא לא צוותא אבל את מצליחה לעשות את החיבור לקהל (אלי) והלב רוצה עוד ועוד. גליה, איתה זה כבר סיפור אהבה, מאז שגיליתי אותה עם האדרלמוסית בהופעות של אלגיר. החיוך, הריקוד העמידה הרומן עם הויולה רגע היא לוחמת ורגע מלטפת. אז אני אומר תודה ומחכה בציפייה לאביב ולפריחה חדשה (שיביא איתו את השיר הראשון במופע...) תודה TD

shir828

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo182.gif קוראים לך תדהר?!../images/Emo12.gif

shir828

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo182.gif אני מכירה מישהי בשם

תדהר! >< אבל זאת לא היא כי יש לה כינוי אחר בתפוז והיא לא נראה לי מכירה את קרן...

RonenTidhar

New member
פותר התעלומות

Shir828 וכלה להדגה אתם צודקות. אכן שמי רונן ומשפחתי תדהר ואני בהחלט מכיר את קרן. ואכן היתה אחלה הופעה יום שישי.

ג ב ש ו ש

New member
קרןן../images/Emo99.gif../images/Emo88.gif

שיהיה לך חורף מדהים כמוך
ושהכל יעבור בהצלחה

מור נוה

New member
את פשוט מדהימה!!

איזה כיף שכתבת. זה תמיד גורם שמחה.. אז קרן מאמי שיהיה המון בהצלחה עם החודשים האינטנסיביים. אני אישית לא אוהבת חורף וגשם אבל שיהיה חורף נעים לכולם. אוהבת תמיד.

הקיץ הזה מזמן צריך להישטף?

אבל לא הספקתי כלום... חורף מצוין שיהיה לך, והמון אהבה. (ובטח לשמור על הלב, זה הכי חשוב.
) שירה
.

הקיץ בהחלט צריך ללכת!!../images/Emo41.gif../images/Emo104.gif

אוח החום הזההה
אני כל כך שמחה שהחורף הגיעעעע ואמרו שמחר יהיה ממש קר-בכל הארררררררץץ איזה כיף

למעלה