סתיו רוני ודנה:

i l i

New member
סתיו רוני ודנה:

אני רוצה לפתוח פורום, אפשר המלצות?!

ODana

New member
ברור../images/Emo23.gif

אבל תשאלי לי את פרו, אנחנו לא מתלהבות מזה שחברות כבוד של הפורום יתעסקו עם פורום אחר, וכבר לא יהיה להן זמן אלינו...

i l i

New member
פורום

לבלונדיניות בפוטנציה... הכי ענק.. ואני ממש לא הולכת לעזוב תפורום.. אתם תצטרכו לסבול אותי עוד הרבה זמן!! חחח... תצטרפו גם לפורום.. כאילו הכניסה לכאלו בלונדות ולכאלו שהם בלונדות מבפנים..

i l i

New member
כן ולא

אני רוצה בתפוז אבל הגעתי לדף של הבקשה לפתיחת פורום והייתי צריכה המלצות והכל אז החלטתי להביא ואז להתחיל לפתוח.. נראה לך שיתנו לי פורום כזה? אני מקווה שכן...

Roniii

New member
מה שאני יכולה להציע לך בינתיים

זה לפרוק את הבלונדיניות שלך פה... את יודעת שאצלנו מדברים על הכל, ואם תרצי אפשר גם להכניס מדי פעם סקר ומאמרים (אם הם יהיו מעניינים. ואיך שאני מכירה אותך - הם יהיו מעניינים)... מה את אומרת, בלונדה?

i l i

New member
אם לא שמת ../images/Emo23.gif

אני פורקת אותה... אנלא בלונדינית מבחוץ אלא מבפנים... כלומר.. זה עניין של אופי... אם תשאלי מישו שמכיר אותי הוא יגיד שאני בלונדה.. זה סימן זיהוי שלי כזה... אמממ בלונדות שולטות... סתיו?!

ODana

New member
יו, גם אני בלונדינית מבפנים!../images/Emo68.gif

בלונדינית זה באמת משהו שבא מבפנים.
סתיו, לדוגמא, היא בלונדינית אמיתית אבל היא לא באמת בלונדינית.
זה קצת מסובך, אבל נראה לי שאילי תבין... זוכרות את הפרק עם מיכל ינאי שרוני נהייתה בלונדינית? גדול! זה דווקא נורא התאים לה... אני אחפש את התמונה להראות למי שלא ראה.

p r u d e n s

New member
וואו!!!../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif

למה רוני כזאת המומה?... זה נחמד מידי פעם, בלונד. המדריכה המעוותת שלנו בצופים צבעה לשחור אחרי שהיא הייתה בלונדינית. יאק. אם את לא שחורה טבעי-אל תצטרפי לשורותינו (אז מה אם השיער שלי חום).

סתיו מם

New member
זה היה קטעים עם רוני../images/Emo8.gif

אבל אני רוצה להגיד לכולכן, שבתור בלונדינית אמתית לגמרי, אנחנו (הבלונדיניות) אוהבות גם בלונדיניות בנשמה
. וחוצמזה, אני מדי פעם מפנטזת על קארה שחור סטייליסטי כזה, אני פשוט מתה מפחד
....

ODana

New member
סתיוסתיו?

קארה שחור? רק תגידי, ואנחנו מסדרות לך מהפך של החיים

למעלה