סתיו - ברוך הבא!

e v e n

New member
מקסים.

מחכה כבר לראות את הציור על השער של עכבר העיר :)

lein

New member
הוא מצייר את השערים של עכבר העיר??

מאוד אהבתי את הסגנון...

מגניב בטרוף!!

זו את? וטרוניה קטנה, מה קורה בשמיים? למה האקספרסיביות לא הגיעה לשם??

e m i l y

New member
תודה, איזה

כיף לשמוע, מאוד מעודד. תודה רבה! ובקשר לשאלה: אני המציירת,כן. המצויירת היא חברה מאוד טובה. ובשמיים יש פחות פרטים וזה כדי שתיכנס לשם כותרת.

קצת מזכירות לי את החתולים של בידרמן

אביא דוגמא מתישהו. אבל נדמה לי שכבר ראיתי אותם/ן בעבודות קודמות של הילית.

moshikgulst

New member
מייאו חתולה

עזבו שטויות, החתולות הכי שוות בציור :) אני חושב שזה אולי האיור שהכי אהבתי שלך... הצלחת להעביר הרגשה ממש סתווית. יש לך תפיסה מיוחדת של הפרספקטיבה ואני חושב שזה מוסיף לאפיון האישי שלך בתור מאיירת ומוסיף הרבה קסם ליצירות שלך. השתמשת הפעם בצבעים קצת דהויים מהרגיל, נכון? אני לא כ"כ בטוח שהקו המסתלסל של הרוח ממש מתאים. נראה לי אובר-קישוטי. אולי קו יותר זורם הי גם מאים. אני יודע שבדיעבד להעיר על זה,זה לא לענייו, אבל צירפתי בכ"ז איזו תמונה כדי שתביני מה היה לי בראש... אל תכעסי עליי,או קיי?
אחלה בחלה של איור!!!

אתה יודע מה ההבדל?

כשאני מסתכל על התמונה שהעלית אני שומע שיירת סוסים עייפים צועדת צבין שיחים יבשים ושריקות של רוח מדברית עמוסת אבק. כשאני מסתכל על האיור של הילית אני שומע מוזיקה. ככה זה כשהאיור מתרחק מהסגנון הריאליסטי הוא מקבל אסוציאציות שונות. [כנראה שכבר מאוחר, אני כבר שומע קולות...]

In Limbo

New member
זה בבזל נכון? ../images/Emo8.gif

יפה כל כך אני אוהבת את האיורים שלך, תמיד מאוד צבעוניים ומעניינים!

e m i l y

New member
דווקא

בשינקין. ובקשר לפריים מ"בלוברי"(נכון?), זה נראה יותר כמו ערפל, פחות תנועה ויותר תחושה של אוויר עומד,לי התנועה היתה חשובה

למעלה