סתיוי איך את מרגישה? חסרת לנו היום בבית הספר...
R Roniii New member 21/3/04 #2 היה יום מזעזע ../images/Emo2.gif <מקיאה> ממש קינאתי בך שלא באת! את באמת חולה? או שזו הברזה מתוכננת היטב?
היה יום מזעזע ../images/Emo2.gif <מקיאה> ממש קינאתי בך שלא באת! את באמת חולה? או שזו הברזה מתוכננת היטב?
ס סתיו מם New member 21/3/04 #3 לא משהו...../images/Emo122.gif אני כל הזמן נוזלת... אני כבר בקושי יכולה לקנח כי אני מרגישה שהאף שלי עומד לנשור אפילו שאני משתמשת בטישואים הרכים האלה איך היה בבית ספר?
לא משהו...../images/Emo122.gif אני כל הזמן נוזלת... אני כבר בקושי יכולה לקנח כי אני מרגישה שהאף שלי עומד לנשור אפילו שאני משתמשת בטישואים הרכים האלה איך היה בבית ספר?
R Roniii New member 21/3/04 #4 סתיוי, בצחוק!../images/Emo46.gif ברור לי שאת לא מבריזנית כמו שכתבתי היה נורא ואיום וגם מזעזע ואני לא באה יותר לבית ספר סופי
סתיוי, בצחוק!../images/Emo46.gif ברור לי שאת לא מבריזנית כמו שכתבתי היה נורא ואיום וגם מזעזע ואני לא באה יותר לבית ספר סופי
ע ענת המלכה של הפורום New member 22/3/04 #7 תגידו, מה אין לכן טלפון? ../images/Emo67.gif למי אכפת מהשיחות המשמימות שלכן?
R Roniii New member 23/3/04 #8 תגידי, מה אין לך חיים?../images/Emo188.gif ברור שאין לך חיים שאלה רטורית
ד דניאל של יונתן וענת New member 24/3/04 #9 רוני !!!!!! למא שלא טספרי אט האמט ? קבלט מכוט וסתיו לא באה לאציל אוטך חחחחחחחח