"סתום את הג'ורה שלך שקרן": 103FM השעתה את יורם שפטל

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
"סתום את הג'ורה שלך שקרן": 103FM השעתה את יורם שפטל

עו"ד יורם שפטל ידוע בפיו הגדול והפרובוקציות שהוא אוהב ליצור. לעיתים הוא נאלץ לשלם את המחיר בשל כך – כמו היום. לאייס נודע כי ברדיו 103FM החליטו להשעות אותו משידור תכניתו 'שפטל עצבני' בעקבות רצף התבטאויות קשות, בין היתר כשאמר למאזינים "סתום את הג'ורה שלך", "סתום את הפה" ו"שקרן".

הבוקר (יום ה') הוחלט בתחנה על השעייתו של שפטל, ואת התכנית היום ב-12:00 יגיש פרופ' אריה אלדד, איש ימין מובהק אף הוא, אבל גרסה מעודנת הרבה יותר משפטל.

שפטל כבר מכיר את טעמה של השעיה. באפריל השנה במערכת הבחירות הראשונה, הושעה על ידי מנכ"ל רדיו 103FM אור צלקובניק לאחר שעבר על חוק תעמולת בחירות. בעבר ספגה התחנה מספר קנסות בגלל התבטאויות שלו, בין היתר לאחר שכינה את הרמטכ"ל דאז גדי איזנקוט "עלוב נפש שנראה כמו פקידון שמן בעירייה". על התבטאות זו הוא התנצל. עוד לפני כן נקנסה התחנה ב-120 אלף שקלים בשל שורת התבטאויות של שפטל, שמדי שנה "מככב" ברשימת האישים נגדם מתלוננים ברשות השנייה.

אגב, בימים אלו מככב שפטל גם בסדרת דוקו המקורית המדוברת של נטפליקס 'איוון האיום' על ג'ון דמיאניוק, ששפטל היה פרקליטו לפני כ-30 שנה לאחר שהואשם בישראל בסוף שנות ה-80 בפשעי מלחמה נגד יהודים בתקופת השואה. בית המשפט המחוזי הרשיע אותו וגזר עליו עונש מוות, אולם בית המשפט העליון הפך את ההחלטה ושחרר את דמיאניוק.
ברדיו 103FM אישרו את הפרטים.

http://www.ice.co.il/media/news/article/770378

nadavdl

New member
בושה שהישעו אותו

כל אחד מדבר דברים יותר גרועים ולא עושים כלום אבל לדעתי זה רק בשביל שהרשות השנייה לא תיתן להם קנס אז לפעמים הם מראים כאילו הם מטפלים

גלעד2211

New member
טוב מאוד שהשעו את המתבהם הזה.

לא שאני מאזין למשבצת הזו (מעדיף שמח ירון אשבל מנהרת הזמן), אבל שמע את אריה אלדד. שפה עשירה, דיבור נעים ומרנין בלי התבהמות וצרחות. כמו שצריך. והוא גם ימני שלא תגיד שבגלל ששפטל ימני אני אומר את זה. הנה.

radiofm1231

New member
הבעיה של שפטל הוא שהקללות של פוגעות בנפש

הוא יכול לקלל כמה שרק הוא רוצה בתנאי שזה לטובה
(כמו היוטיוברים שמקללים במהלך משחקים)
&nbsp
בכלל קללות ברדיו זה לא עובד אם זה ישירות למאזין
(הוא יכול לשתף את המאזין בקללות הבוטות שלו
בצורה כזו שהמאזין ירגיש נוח בשיחה ויוסיף משלו כמו כל שיחה נורמלית)
ובמילים אחרות שפטל עושה מה שאסור לעשות בעולם וזה לעשות דרמה
ועל דברים כאלה הוא היה צריך להיזרק מהרדיו.

nadavdl

New member
נהייתם יפי נפש,שזהבי מקלל אתם לא אומרים דבר ואל תגידו לי

שהוא לא מקלל אני שומע

radiofm1231

New member
זהבי לא פחות טוב משפטל הוא לועג למאזינים כרצונו

מי אמר שהוא לא מקלל. שניהם מקללים בצורה בוטה מאוד
קשה להחליט מי יותר קשוח ומי יותר ישיר. שניהם מקללים בצורה מבישה מאוד
הבעיה היחידה היא שמהאזינים נפגעים אם הם רוצים לקלל אין בעיות רק בלי להוסיף את המאזינים לענין

למעלה