סתאם רציתי לשתף.......

super girl24

New member
תודה,תודה

אני באמת לא יודעת מה הייתי עושה בלי הפורום הזה! הצטרפתי בזמן. שוב תודה על התגובות החמות, הייתי צריכה את זה , באמת הוקל לי. שיבואו לנו רק ימים יפים ורק חיוכים!

super girl24

New member
תודה רבה לכולם.זה מחמם את הלב.

זה למה מעצבן אותי כשאומרים לי : זאת "אימא" שלך תכבדי ,תאוהבי... איך?????????? ומה הם יודעים כל אותם אנשים??????

super girl24

New member
סתאם רציתי לשתף.......

כל כך בא לי להיעלם. כשהייתי קטנה חלמתי שאני מאומצת, שאני אגיע לגיל 18 ואפתח את תיק האימוץ. אבל לא,אני מפה ,מהמשפחה הדפוקה הזאת. אני אתן לכם כמה דוגמאות שתראו עים מה אני מתמודדת. "אימא" שלי סכיזופרנית ותמיד היא הייתה אדישה כזאת, תמיד ראיתי איך אנשים "נורמלים" חיים מהצד. כל הזיכרון שלי מהילדות נימחק.חוץ מקטע אחד קטע שבו "אימא" שהייתה אמורה להגן , פשוט העלימה עין.וכשגילתה אז(אחרי שנה) אמרה לי זה חטא! איך את עושה את זה?! איך אני???????????? איך הוא!?!? אני רק בת 8 והוא 32 מטומטמת. וכשלא מיזמן שאלתי אותה למה היא בזמנו לא הגישה תלונה במשטרה? ענתה לי: סידרתי שייתנו לו מכות.סידרת וגם המשכת לגור בסביבתו. ולהיות חברה הכי טובה של אחותו..... המשכת להיות את!אני סלחתי לך מיזמן "אימא" סלחתי אבל לשכוח אני לא יכולה.......

Smileey Girl

New member
שולחת לך חיבוק ענק וחיזוקים

כאן תמיד להקשיב ולתמוך!!!

coldplayhot

New member
תהיי חזקה מתוקה

ריגשת אותי. אני מוצאת שלכתוב עוזר לי לפרוק את הכאב. מאמינה שכך אצל כל האומנים בנפשם.

gavor1

New member
שלום לך

פשוט כאב לי לקרוא על זה . רוצה מרחוק להזדהות איתך ומאחל לך שתצליחי להתגבר ע"ז . תהיי בריאה

אמא11

New member
../images/Emo201.gifסופר גירל יקרה../images/Emo201.gif

כואב מאד לקרוא מה שכתבת. האם יש מישהו בסביבה הקרובה שלך שקשוב אליך? שתומך? אנחנו כאן עבורך תמי

super girl24

New member
לאימא יקרה

הפורום הזה באמת עוזר לי המון. ובחיים האמיתיים אני מסתדרת לבד. תודה לך שיהיה לך כל טוב

למעלה