סתאם כזה

1gaia1

New member
סתאם כזה

מרגישה שקצת אבדתי את הקשר אליי פתאום רגשות רעים חוזרים אליי אני יודעת שמה שיעשה לי טוב זה לחזור לתרגל מדיטציה, אבל קצת קשה לי עכשיו להתרכז, אני בתקופה מאוד מבלבלת. הכוחות מעט אבדו לי וקשה לי לחזק את עצמי, מרגישה כ"כ שברירית סתאם כזה

ע ו פ ר ה

New member
איך את עם כתיבה?

אני מציעה לך שני תרגילים בכתיבה, בתנאי שלא קשה לך עם כתיבה. יש אנשים שזה לא מתאים להם וזה עוצר אותם. אם את אחת מהם אז אחשוב על משהו אחר. תרגיל ראשון וחזק יותר לטעמי: כל יום לפנות לך חצי שעה, רצוי בשעה קבועה ולכתוב על דף את כל הדברים שעולים לך. תוכלי להתחיל מהדברים שכתבת פה: על הקשר שלך עם עצמך, או על הרגשות הרעים שעולים. לכתוב בלי צנזורה. למלא את הדפים בכתיבה. אין צורך לקרוא בזה אחר כך. הכתיבה הזו , כתיבה אינטואיטיבית מחברת לתת מודע ומשחררת חסימות. אחרי 21 יום תבדקי איך את מרגישה. קרוב לוודאי שיחול שינוי. תרגיל שני: לפני שאת הולכת לישון, ממש לפני כיבוי האורות תכתבי במחברת רשימה של דברים טובים שקרו לך היום ודברים טובים שעשית היום. זה מחבר לחשיבה חיובית וישנו פתגם שאומר: איך שאתה הולך לישון, ככה אתה קם בבוקר. כך שאם הולכים לישון עם חשיבה חיובית קמים בבוקר עם חשיבה חיובית. המקומות ה"קשים" האלה בסופו של דבר מחזקים אותנו, אלה המקומות שבהם אנחנו עושים שינוי ומתקדמים בחיים. מקווה שזה יתן לך כיוון. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

1gaia1

New member
תודה

דבר ראשון, ממש תודה בדיוק אתמול אמרתי לבן זוגי שאני חייבת לחזור לכתוב, בגלל הבלגן שיש לי בראש, זה יכול לעזור לי, וכן אני מאוד אוהבת לכתוב אז באמת זה יכול לעזור לי אני בטוחה שהמקום הזה יחזק אותי אין לי ספק, הרי בסופו של דבר כל הרגעים הקשים, יותר נכון איך שהתמודדתי איתם, חיזקו אותי ונתנו לי אנרגיה להמשיך אני אשתדל להתמיד בכתיבה, למרות שקשה להתמיד בזה (לי בכל אופן) תודה

למעלה