סשן צרחות

LEATHER REBEL

New member
א-ריק... יש כאן רק 4 עוגיות!

האם תהית פעם על משמעות המונח "דמוקרטיה"? דמוקרטיה זה אומר, בין השאר, שמותר לאנשים להביע דעה שונה לחלוטין משלך... ולך אין -שום זכות- לסתום להם את הפה! ומה קורה כשבעל הדעה לא מעוניין לשמוע דעות אחרות? מי שבא לו לשחק אותה דיקטטור יכול לעזוב את הפורום. אם תמשיך לדבר ככה לאנשים כאן, הרי שבסופו של דבר מה שיעשו לך יצדיק את הניק שבחרת לעצמך... בקיצור... נא להירגע!

LEATHER REBEL

New member
לפחות אני עושה את זה ואתה לא

אם אתה מרגיש שכאן תוכל לעשות ככל העולה על רוחך... חוששני שמנהל הפורום עלול להפתיע אותך. בלי שום קשר, דיקטטורים זה לא הכוס תה שלי.

LEATHER REBEL

New member
אתה לא קולט שאני מנסה לעזור לך?

אגב, גם אני אוהב את דיפ פרפל וריינבו.

טוב שלא עשו מופע unplugged

זה לא מתאים להם והמהות של הלהקה וכל כוחה:בחיבור "לחשמל" מה מוזיקאים שעושים זאת מוכשרים יותר? לא חושב אגב הגיל שלי קרוב לשלך אז אני לא מתאים כל כך לתאוריה שלך

oren29at

New member
גילאן מסוגל לשיר, ואפילו בלדות.

בדוק את "When a blind man cries", בי סייד שמצורף להוצאה המחודשת של Machine Head. אפשר גם להזכיר את "Anyone's Daughter" המשועשע מתוך Fireball (לא בלדה, אבל יציאה משעשעת באלבום, איך נאמר, מאד מגוון). רוד אוונס, לעומת זאת, לא היה מסוגל לצרוח- יש ביצוע של ההרכב הראשון של דיפ פרפל מסשן שנערך ב BBC ב 1969 לשיר בשם "Ricoshet"- הגירסה המוקדמת ל "Speed king". אוונס המסכן מנסה לעמוד בקצב ובאינטנסיביות של השיר, אבל נכשל כשלון חרוץ. הסירנות שהוא משמיע הן סימן מקדים לחוסר ההתאמה שלו לכיוון שבלקמור ולורד בחרו.

למעלה