סרקי

Thierry Henry

New member
סרקי ../images/Emo7.gif

התחלתי עונה עם מנצ'סטר סיטי, אחריי שהמנג'ר שלי נדפק והייתי צריך להתקים מחדש. ניסיתי להבין מה הולך ולראות מה צריך לחזק ובמחזור השני הבאתי את סרקי לקבוצה. הבחור ניצח לי משחקים..שערים בדקות 86 ו94, החזיר אותי מפיגור של 2 שעקים ובישל את האחרים...בקיצור, שחקן גדול. אבל אז הוא נפצע. לחודשיים. ובתאכלס העונה שלי נדפקה כי סיכוי לאליפות אין לי וגם לאירופה די קלוש למרות שאני מקום 7, אבל לפניי נמצאות, צ'לסי,ארסנל,ליברפול וניוקאסל שעוד לא הצלחתי לעשות שום דבר נגד אף אחד מהן למעט ניוקאסל (תיקו 2). התקציב שלי עומד על 5 מיליון. למישהו יש רעיון איזה שחקנים להביא? בעקרון אני צריך שוער,מגן שמאלי, קשר חזק(אייל ברקוביץ' אצלי, 10 בישולים עד כה ושער 1) וגם חלוץ חזק נוסף ליד סרקי שאמור לחזור בעוד שבוע...פאולר ואנלקה ממש לא מרשימים אותי..מחמיצים בלי סוף.

Thierry Henry

New member
למי שמכתוון לענות,

קחו בחשבון שכשרונות אפריקיים או ישראלים או ברזילאים צריכים 20 הופעות בינלואמיות כדי לקבל רשיון עבודה..

ofir91

New member
אמ....

הבאת את פרדי אדו? עוד חצי עונה והוא כבר בהרכב הפותח שלך... ומגן יש את פאולו מלדיני.... הוא תותח !! זקן... אבל תותח! קשר אין לי בשבילך רעיון..

positive energy

New member
פטריקלה!

פטריק ברגר קשר התקפי מפורטסמות, פשוט תותח אצלי, השחקן המצטיין בליגה, מלך הבישולים, סקורר לא רע אם אני לא טועה יש לך מספיק תקציב כדי להביא אותו וישאר עוד מספיק לקניות, אבל מקווה שלא אכפת לך עם זקנים, הוא בן 30-31 (אבל קנית את ברקו, מה שאומר שלא אכפת לך)

DeathlessOne

New member
WTF? לא קוראים את זה "סרקי"...

לא פלא שלא הבנתי...חחח...חולים! ואני חושבת לעצמי "מי זה לעזאלזל?"... קוראים את זה "סרסי"...אולי "סרצ'י"...אבל לא "סרקי"...או איטלקי FOR GODS SAKE....

Thierry Henry

New member
"חסרת מוות אחת" ..

קוראים אותו סרקי ולא סרסי. שכתוב Cool את לא קוראת את זה סול, נכון?

אבל בספרדית נגיד... ../images/Emo62.gif

כשיש CE או CI, קוראים את זה "סה/סי" כמו נגיד, Cinema אבל CU, CA, CO זה "קו/קא" וכו' (Contra)

DeathlessOne

New member
WOW...איזה זילזול...

איטלקית זה לא אנגלית והשימוש ב-C הוא שונה הרבה פעמים...

Thierry Henry

New member
אומרים סרקי..

חבל סתם להתווכח... כל פעם שיש משחק של רומא שגיא כהן נוהג להזכיר את סרקי.

שומו

New member
שבוע טוב../images/Emo70.gif

קשר- קסאבי אלונסו. חלוץ- דג'יבריל סיסה.

למעלה