אם הזכרתם את ההופעה של שלומי
אז ברצוני לכתוב את דעתי לגבי הדיסק האחרון שהוציא שהוא לקט מההופעות שעשה לאחרונה ונקרא "שלומי סרנגה בהופעה חיה": אני אתייחס לכמה דברים: 1.השירים-סרנגה מבצע להיטים...כל שיר הוא להיט..אין דבר חדש (הפתיע אותי לטובה הביצוע לשיר "טופס" של "דאלאראס" לחן "כריסטוס ניקולופולוס"..חבל שלא היו עוד הפתעות כאלה)...וזה טוב במידה מסויימת..מי שרוצה לשמוח ולקפוץ או לשמוע ב"חצי אוזן" כשהוא עושה דברים אחרים...השירים מתאימים בהחלט...הרבה מחרוזות הרבה שמח..הבעיה היחידה שהמחרוזות די צפויות לפעמים("פלמקיה"+"פפלומה" ו "אוכי אוכי"+"או טראגודיסטיס"+"ניח'טיס מאגיקס")..ולפעמים מחרוזות תמוהות (למשל:סיקו חורפסה קוקלי מו(קזנדזידיס) עם ת'א מו קליסיס תו ספיטי(קאראס):הראשון שיר לאייקה גדול..השני גם כן שיר גדול בתקופה האחרונה אבל ממש לא בקטגוריית הלאייקה)...כמובן שמיותר לחלוטין ומוזר גם כן להכניס את "נעימת השיכורים" (לחן תורקי) באותה מחרוזת...מפה רואים שהדגש הוא על לשמח ולהקפיץ ת'אנשים מבלי לשים לב לעובדות! 2.הלהקה-לשלומי להקה מצויינת כשהמוביל כמובן הוא אליקו נגן הבוזוקי (והוא עושה עבודה מצויינת פה-מחרוזת הפתיחה ו "זורבה" ו בסולו בתוך השירים)...גם המעבד המוזיקלי והאיש על הסנטסייזר "ארוניקו" עושה עבודה טובה("ת'א מו קליסיס" ו "מי מו ליטה")..מילה טובה מגיעה לכנר "רן"...בכלל הלהקה מצויינת! (ושוב מיותר היה להשתמש ב-נעימת הכינור של "ניקוס חדג'ופולוס" מתוך השיר "בורנובליה" שביצעה "גליקריה" עם הפלהרמונית הישראלית- בתוך מחרוזת הציפטטלי (עדיף אם היו לוקחים משהו יותר מקורי!) 3.שלומי סרנגה-קול יפה...הקהל אוהב אותו...אבל מדבר יותר מדי (בניסיונו לעודד ת'קהל).. בכללי המופע בהחלט מושקע(לא היית בו אבל עושה רושם מהדיסק הכפול הזה) לדיסק אני נותן ציון 7/10... אשמח לתגובות!