סרי לנקה מקסימה!!
הייתי בסרי לנקה לפני חצי שנה ואני מתה על האי הטרופי הזה, לגבי קולמבו אני לא כ"כ זוכרת, הייתי באיזה גסט האוס זוועתי שמצאתי בלונלי פלנט, אני אבדוק אם יש לי עוד את הלונלי פלנט הזה ואנסה לתת לך שם של מקום, חוץ מזה אני לא יודעת מה המסלול שלך אבל אני ממליצה על "איקדואה", IKADUWA נדמה לי שככה רושמים את זה, שזו עיר במערב סרי לנקה, על חוף הים אם את מגיעה לשם, אני הכי הכי ממליצה על הגסט האוס LION'S PARADAISE שזה גסט האוס ממש על החוף, עם חדרים מעולים, וזה שייך לאיזה זקן קטן וחמוד שהייתי קוראת לו "הזקן והים". זה צריך לעלות בערך 200 רופי נפאלי ללילה, אפילו פחות אם את נשארת לתקופה של שבוע בערך, ותחפשי בדיוק את השם הזה כי יש הרבה גסט האוסים עם שמות דומים. יש מלא גולשים שם באיקדואה ככה שאם בא לך ללמוד..... בעקרון המסלול שלי התחיל בקולמבו, משם לאיקדואה, אח"כ ל"אונה וטונה" שזה מקום קצת יותר דרומה מאיקדואה, אח"כ עשיתי טיול ל "יאלה ספארי" שהיה חמוד, ואח"כ ל"אלה", שזה כפר קטן עם המון שדות תה שנמצא יותר במרכז סרי לנקה ושם היה הכי כייף כי בתקופה שהייתי אני וחבר שלי היינו כמעט התיירים היחידים והיה נורא שקט, ואח"כ נסענו לקנדי, שזו עיר בסגנון מערבי ומאוד מגניבה, ושם הכי כדאי ללכת ל "פינק האוס" שזה אחלה גסט האוס עם יחס מעולה, והלכנו שם ל"מקדש השן של בודהה", וגם לגן הבוטני. בקיצור, התחלתי בצפון סרי לנקה, ועשיתי הקפה של האי, אבל אני מקווה שאת יודעת שלא רצוי להגיע לצפון כי מסוכן. בקיצור, אחרי כל בלבולי השכל, אני מקווה שעזרתי, אם תצטרכי עוד מידע אני פה!! בהצלחה!! מעיין