סריקות :) מראש 1 "לימודים" מצחיקה
M mic22 New member 2/10/05 #2 מהקליפ החדש שתכף יוצא ../images/Emo9.gif וכתוב: "לירז צ'רכי צילמה קליפ בסגנון פרסי, אז היא נעזרה ב"גלית איטליה", חברה לפאות ולתוספות שיער"
מהקליפ החדש שתכף יוצא ../images/Emo9.gif וכתוב: "לירז צ'רכי צילמה קליפ בסגנון פרסי, אז היא נעזרה ב"גלית איטליה", חברה לפאות ולתוספות שיער"
M mic22 New member 2/10/05 #7 למה זה דווקא יפה כזה ברור שהשיער שלה יותר יפה אבל זה כמו תחפושת.. זה בשביל הקליפ.. נחמד כזה דומה קצת לבטי בופ חח
למה זה דווקא יפה כזה ברור שהשיער שלה יותר יפה אבל זה כמו תחפושת.. זה בשביל הקליפ.. נחמד כזה דומה קצת לבטי בופ חח
ל לירז צרכי New member 3/10/05 #8 הקליפ ממש לא פרסי!!!!!!!!!!!!!!!!!! הי לכולם שוה שנה טובה חייבת לציין שהקליפ לא פרסי ושהוא ייצא כנראה ביום שלישי אוהבת אוהבת
הקליפ ממש לא פרסי!!!!!!!!!!!!!!!!!! הי לכולם שוה שנה טובה חייבת לציין שהקליפ לא פרסי ושהוא ייצא כנראה ביום שלישי אוהבת אוהבת
ש שירוש1989 New member 3/10/05 #9 ../images/Emo15.gifשיהיה גם יפני, אם זה שלך סומכים עלייך שהוא יהיה מעולה!
A Atza New member 3/10/05 #11 חחח בדיוק!!../images/Emo80.gif לירזזזזזז המדהימה!!! אנחנו מחכים כבר לקליפ אל תדאגי נצביע המון נפעיל משטר איומים כל יום כמו בקומונה שנה טובה לך אוהבים
חחח בדיוק!!../images/Emo80.gif לירזזזזזז המדהימה!!! אנחנו מחכים כבר לקליפ אל תדאגי נצביע המון נפעיל משטר איומים כל יום כמו בקומונה שנה טובה לך אוהבים
R RTur New member 3/10/05 #16 חחח דוגרי זה לא משנה.. לירז, איזה חמודה ששוב נכנסת! וזה באמת לא משנה אם זה פרסי, יפני, הודי - העיקר שהוא שלך! נצביע המון!! ושנה טובה ומתוקה לך ולזיו!
חחח דוגרי זה לא משנה.. לירז, איזה חמודה ששוב נכנסת! וזה באמת לא משנה אם זה פרסי, יפני, הודי - העיקר שהוא שלך! נצביע המון!! ושנה טובה ומתוקה לך ולזיו!
M mic22 New member 3/10/05 #15 שוב העיתונים משקרים?! ../images/Emo6.gif בא להם!? .. בכל מקרההה מה שהיא אמרה ^ כל עוד הקליפ שלך ---> אוהבים המוןןן שנה טובה ומתוקה
שוב העיתונים משקרים?! ../images/Emo6.gif בא להם!? .. בכל מקרההה מה שהיא אמרה ^ כל עוד הקליפ שלך ---> אוהבים המוןןן שנה טובה ומתוקה
ת תמיד בשמחה bat New member 3/10/05 #10 לא ידעתי לאן לשרשר חברה אני חייבת לציין שהיא מגניבה שלחתי לה מסר היום ובכלל לא חשבתי שהיא תענה לי עוד היום והיא ענתה לי אחלה פשוט דבש! שוב פעם חג שמחחחחחח
לא ידעתי לאן לשרשר חברה אני חייבת לציין שהיא מגניבה שלחתי לה מסר היום ובכלל לא חשבתי שהיא תענה לי עוד היום והיא ענתה לי אחלה פשוט דבש! שוב פעם חג שמחחחחחח
A Atza New member 3/10/05 #12 היא ענתה לך../images/Emo9.gif?../images/Emo80.gif היא כזאת מדהימה שנה טובה