סריקה בלי מחשב

סריקה בלי מחשב

יש בשוק סורק עם זיכרון?כלומר אני סורק והתמונות נאגרות בזיכרון הסורק,ולמי שעוד לא הצליח לקרוא בין השורות אין לי כסף למחשב ניד אבל אני צריך לסרוק חומר מרוחק ,איך עושים את זה?הרזולוציה לא צריכה להיות גבוהה במיוחד,תודה וחג שמח!!

webmasterN

New member
אתה מתכוון כאילו

למחשב משולב עם סורק?- מחורק. לא ניראה לי שיש דבר כזה, המוצר עצמו גם לא שימושי במיוחד, אם אתה רוצה לסרוק משהו, מן הסתם שיש לך תמונה מוכנה אז מה הבעייה ללכת למקום שיש בו סורק ומחשב , לסרוק ולשלוח את התמונות באינטרנט? ממש לא הבנתי, אתה רוצה לסרוק משהו, שישאר בזיכרון ואז אתה לוקח את כל הסורק וזז איתו ממקום למקום?

זה לא תמונה זה רהיט

ראשית תודה על ההענות ,למרות שאני לא בטוח שחברי האקדמיה יסכימו עים המחורק.לא מדובר בתמונות מדובר ברהיטים אני מתגורר בחו"ל ועוסק בשיחזור רהיטים עתיקים שמעוטרים במה שנקרא מרקטריה שילוב של עצים שונים על מנת להשיג תמונות או מוטיבים גאומטרים שונים כמו שאפשר לראות בתמונה.הרהיטים הללו נמצאים במקומות שונים שאין שם מחשב וגם לא סורק ,לכן האפשרות היחידה זה לסרוק אותם באתרם ופה קבור הכלב.יש רעיונות לאגור מידע מסורק ללא מחשב?

}}נץ{{

New member
בשביל זה יש מצלמה דיגיטלית!

לדעתי הפתרון הכי טוב בשבילך זה לקחת מצלמה דיגיטלית , המחירים שלהם ירדו פלאים.. כל תמונה שאתה מצלם הרי מיד הופכת לקובץ .. בדיוק כמו קובץ סרוק ולעיתים (תלוי באיכות המצלמה אף יותר טוב בהצלחה

למעלה