סריגת תכשיטים| מחפשת קורס לסריגת תכשיטים בגולדפילד באזור פ"ת בשעות הערב תודה מראש לכל המגיבים
ש שושה166 New member 9/6/15 #1 סריגת תכשיטים| מחפשת קורס לסריגת תכשיטים בגולדפילד באזור פ"ת בשעות הערב תודה מראש לכל המגיבים
ש שושה166 New member 10/6/15 #3 סריגת תכשיטים נרשמתי לרגע של פנאי לפני כמה חודשים , צריך 5 בנות כדי לפתוח את הקורס , לכן אני שואלת
מ מירטל נקודה New member 10/6/15 #4 שאלה - מלבד הצורך בחומרים : למה את חושבת שיש טעם להשקיע בקורס סריגת תכשיטים, בהנחה שאתה יודעת לסרוג?
ש שושה166 New member 11/6/15 #6 תשובה; מלבד החומרים ראשית , סריגה בגולדפילד היא שונה , צריך הרבה אימונים עד שמגיעים לסריגה יפה ואחידה , שנית , זה סריגת תכשיטים שמצריך שיבוץ אבנים או השחלת חרוזים וטכניקות לסריגת טבעת או שרשרת
תשובה; מלבד החומרים ראשית , סריגה בגולדפילד היא שונה , צריך הרבה אימונים עד שמגיעים לסריגה יפה ואחידה , שנית , זה סריגת תכשיטים שמצריך שיבוץ אבנים או השחלת חרוזים וטכניקות לסריגת טבעת או שרשרת
מ מירטל נקודה New member 11/6/15 #7 כמו כל חומר, לא? בחיים לא ראיתי חומר שלא היה צריך אימונים בשביל להגיע איתו לסריגה יפה ואחידה מה ההבדל בין גולדפילד לסריגה במתכת אחרת?
כמו כל חומר, לא? בחיים לא ראיתי חומר שלא היה צריך אימונים בשביל להגיע איתו לסריגה יפה ואחידה מה ההבדל בין גולדפילד לסריגה במתכת אחרת?
ל ללייניה New member 10/6/15 #5 אנא תתקשרי אלי לא יודעת מדוע לא שולח מסר 0522783208 שעות הערב אחרי 21 או בבוקר אחרי 10
נ נמאקי1 New member 11/6/15 #8 יש במכללת ורצבורגר אני למדתי שם וראיתי שיש סריגת תכשיטים השחלות וכו - 036731043 אני באה מהדרום- אם את מפ"ת - קו 51 לדעתי...
יש במכללת ורצבורגר אני למדתי שם וראיתי שיש סריגת תכשיטים השחלות וכו - 036731043 אני באה מהדרום- אם את מפ"ת - קו 51 לדעתי...