סריגת רגלן

הירה1

New member
סריגת רגלן

אבקש הוראות ברשותכם לסריגת סודר עם הורדה של רגלן
 
ההוראות לגבי רגלן בעברית הן שלי

כשהגעת לגובה בית השחי את סורגת 2 עינים ימין רגיל וסוגרת 2 עינים יחד וממשיכה לסרוג רגיל עד לפני 4 עינים לפני סוף השורה 2 עינים לסגור יחד ולסרוג 2 עינים ימין רגיל את הרגלן עושים בכל שורה שניה אני עושה רק בשורות הימין . עד לגובה הכתפים לאחר מכן את שומרת על מסרגת עזר את העינים הנותרות וכך את עושה גם באותה המידה בידים ובחזיתות ולאחר מכן מחברת את כל החלקים החל מבית השחי וממשיכה לסרוג את כולם ביחד לצווארון או לקפוצון חשוב להקפיד על ההורדה המדוייקת בכל חמשת החלקים או ארבעת החלקים[ 2 חזיתות - 2 שרוורלים- גב] או[ 1 חזית 1 גב ו2 שרוולים] בהצלחה .
 

anuta139

New member
נדחפת


אז בעצם רגלן ב-2 מסרגות סורגים מלמטה למעלה?
יש אפשרות לסרוג בלה במבינה לפי הוראות רגילות אבל ב-2 מסרגות?
 
כן כמובן אפשר להתחיל גם מכיוון הצווארון

אכל אז יש להוסיף עין אחת לפני ה - 2 עינים בהתחלה ובסוף אם סורגים החל מהפטנט מלמטה למעלה יש להוריד כי איז זה את כמות המתאימה להורדה ואילו כשמעלים את העינים מהצווארון ולמטה יש להוסיף את כמות העינים המתאימה להיבנות לסוודר עד לבית השחי
 

hanna54

New member
רגלן מלמעלה למטה

נסי את הנוסחה הבאה של סריגה מלמעלה למטה לפי הקובץ שצרפתי. בגדול זה דומה לבלה במבינה בקרושה רק שבסריגה
ב 2 מוסיפים רק בשורת הימין עין לפני ועין אחרי נקודת ההוספה.. כי העיניים יותר רחבות מגבוהות . הסבר יותר ברור: היחס בין רוחב התך לגובה התך שונה מסריגת קרושה.
 
למעלה