אני התחלתי ללמוד סריגת קרושה,ויש לי שאלה של מתחילים,לאחר סריגת השרשרת,כשמתחילים להיכנס לעניים,בשורה הראשונה,פוסחים על העין הראשונה ונכנסים לעין השנייה,מה קורה בשורות הבאות?האם לאורך כל הסריגה מתחילים את השורה עם כניסה לעין השנייה?תודה
אני לומדת מסרטונים ביויטוב,שם תחילה יוצרים שרשרת נגיד של 21 עניים,כאשר מתחילים להיכנס לעניים וסורגים את השורה הראשונה,אז נכנסים עם הקרס לעין השנייה ולא לראשונה.ואז נגיד סוגרים את השורה הראשונה ועושים לולאת שרשרת כדי לעלות שורה ואז צריך גם לפסוח על עין או שפשוט להיכנס לעין הראשונה?.המטרה היא שהשרשרת הבסיסית היא בעלת 21 עניים וכל שאר העבודה,תהיה 20 עניים.
חצאי עמודים. רק במקרה של חצאי עמודים, בשורה הראשונה את מדלגת על עין אחת וישר נועצת בעין השנייה, אך בשורות הבאות, את סורגת עין באוויר ונכנסת מייד לעין הראשונה.
בתכים אחרים, שבאים בגבהים שונים סורגים יותר עיני שרשרת, כפי שהסבירה לך אריאלה והם באים במקום התך הראשון ואז מתחילים מהעין השנייה.
עמוד, חצי עמוד?
נכון, סורגים שורת בסיס מס' מבוקש של לולאות.
כשעוברים לשורה השנייה פוסחים על שתי לולאות או שלוש לולאות הן אמורות להיות הפיגום הראשון בתחילת השורה. (אלה הן לולאות הנסרגות בהתחלת השורה באויר ויוצרות את התך הראשון של השורה החדשה.).
לסריגת עמודים משאירים 3 לולאות ונכנסים בלולאה הרביעית מההתחלה, אם סורגים חצאי עמודים אזי נכנסים בלולאה השלישית מההתחלה.
בכל שורה אמור להיות לך מס' עמודים זהה..
אם העלית 21 לולאות בשורת הבסיס ואם את סורגת דוגמת עמודים, זה אומר שיהיו לך 18 עמודים +פיגום בתחילת השורה -בן 3 לולאות שרשרת
אם את סורגת בדוגמת חצאי עמודים, זה אומר שיהיו לך 19 עמודים +פיגום בתחילת השורה בן 2 לולאות שרשרת.
בשלב זה,אני סורגת רק חצי עמודים ואם הבנתי נכון,אז רק בשורה הראשונה,אני מתחילה מהעין השנייה ובשורות הבאות,אני נכנסת ישר לעין הראשונה ואז זה אומר שהתוצאה תהיה 19 עמודים+פיגום בתחילת השורה בין 2 לולאות שרשרת.הבנתי נכון?
תודה