יש לי הוראות שמתאימות ל - 2 מסרגות עם אצבעות
ומי שתוכל להיעזר בבקשה. 1 כדור של 100 גרם שמתאים לשיפודים מס. 4 דוגמא 1 עין ימין עין שמאל דוגמא מס. 2 כל דוגמא שתבחרו. הכפפה הימנית: העלי 40 עינים וסרגי 3 ס"מ בדוגמא מס. 1. בהמשך סרגי 3ס"מ בדוגמא 2 והתחילי את ההוספה לאגודל :סרגי 21 עינים הוסיפי עין 1 סרגי 2 עינים במתוך העין הבאה], סרגי עין 1, הוסיפי עוד עין [ סרגי 2 עינים מתוך העין הבאה], סרגי 16 עינים . חזרי על הוספה זאת עוד 5 פעמים בכל שורה שניה - אחרי 21 העיניים הראשונות ולפני 16 העינים האחרונות:נוצר משולש. בגמר ההוספות העבירי לשפודי עזר את 21 העינים הראשונות ואת 16 העינים האחרונות . הוסיפי עין 1 בשני צידי השלושי [ =17 עינים ] . עם 17העינים סרגי 5 ס"מ. בשטרה הבאה סרגי את העינייים שתיים שתיים ביחד, השחילי חוט צמר בעינים הפתוחות וכווצי. חברי באותו החוט את תפר האגודל . העלי לשיפוד את 21 העינים משיפור העזר, העלי 5 עינים מבסיס האגודל והוסיפי לשיפוד את 16 העינים משיפוד העזר השני [=42 עינים ]. סרגי על פני העינים עד 13 ס"מ מן ההתחלה . התחילי לסרוג את האצבעות. האצבע הראשונה סרגי את השורה עד מחציתה וקפלי את הכפפה באמצע. קחי 6 עינים מכל צד מן הקיפול כלפי הצדדים והוסיפי עין 1 בכל קצה [= 14 עינים ] סרגי עם 14 העיניים עד ובה 6 ס"מ ,סרגי כמו האגודל וחברי את התפר . האמה [ האצבע שניה ] קחי 6 עינים ממכל צד והעלי 4 עינים מבסיס האצבע הקודמת . סרגי 16 העינים עד גובה 7 ס"מ. סרגי כמו האגודל וחברי את הת פר. הקמיצה [ האצבע השלישית ] סרגי כמו האמה אבל רק עד גובה 6.5 ס"מ. הזרת[ האצבע הקטנה ] קחי את 6 העינים הנותרות בכל צד, העלי 2 עינים מבסיס הקמיצה וסרגי עם 12 העינים עד גובה 6 ס"מ . סרגי כמו האצבעות הקודמות, חברי את התפר והמשיכי את התפר לחיבור הכפפה כולה. הכפפה השמאלית: סרגי במהופך. אני מאחלת לך בהצלחה אמשיך לחפש בחמש מסרגות , ואני מקווה שעזרתי במעט בהצלחה חנה. ,