סריגת כפפות

כרמלה46

New member
כפפות

האם ניתן למצוא הוראות בעברית אני פשוט נואשת. ותודה לתשובה

שפסלה

New member
כפפות

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, אבל יש אתרים חינמיים שמתרגמים דפים . את בכלל לא יודעת לסרוג בחמש? ולמה את נואשת כל כך ? אשמח להסבר.

כרמלה46

New member
סריגת כפפות

לסרוג ב-5 מסרגות זאת השריטה שלי, לאחרונה סרגתי גרביים ויצא מדהים, הנואשות שלי נובעת מזה שנכדתי היקרה משגעת אותי כבר מהחורף לסרוג לה כפפות ואני סבתא טובה ומכינה עצמי לחורף.

שפסלה

New member
כפפות

סריטה שאני ממש מזדהה אתהת תמונות לא עוזרות? אני יכולה לחפש לך עוד בלוגים עם תמונות,והדרכה,יעזור?

יש לי הוראות שמתאימות ל - 2 מסרגות עם אצבעות

ומי שתוכל להיעזר בבקשה. 1 כדור של 100 גרם שמתאים לשיפודים מס. 4 דוגמא 1 עין ימין עין שמאל דוגמא מס. 2 כל דוגמא שתבחרו. הכפפה הימנית: העלי 40 עינים וסרגי 3 ס"מ בדוגמא מס. 1. בהמשך סרגי 3ס"מ בדוגמא 2 והתחילי את ההוספה לאגודל :סרגי 21 עינים הוסיפי עין 1 סרגי 2 עינים במתוך העין הבאה], סרגי עין 1, הוסיפי עוד עין [ סרגי 2 עינים מתוך העין הבאה], סרגי 16 עינים . חזרי על הוספה זאת עוד 5 פעמים בכל שורה שניה - אחרי 21 העיניים הראשונות ולפני 16 העינים האחרונות:נוצר משולש. בגמר ההוספות העבירי לשפודי עזר את 21 העינים הראשונות ואת 16 העינים האחרונות . הוסיפי עין 1 בשני צידי השלושי [ =17 עינים ] . עם 17העינים סרגי 5 ס"מ. בשטרה הבאה סרגי את העינייים שתיים שתיים ביחד, השחילי חוט צמר בעינים הפתוחות וכווצי. חברי באותו החוט את תפר האגודל . העלי לשיפוד את 21 העינים משיפור העזר, העלי 5 עינים מבסיס האגודל והוסיפי לשיפוד את 16 העינים משיפוד העזר השני [=42 עינים ]. סרגי על פני העינים עד 13 ס"מ מן ההתחלה . התחילי לסרוג את האצבעות. האצבע הראשונה סרגי את השורה עד מחציתה וקפלי את הכפפה באמצע. קחי 6 עינים מכל צד מן הקיפול כלפי הצדדים והוסיפי עין 1 בכל קצה [= 14 עינים ] סרגי עם 14 העיניים עד ובה 6 ס"מ ,סרגי כמו האגודל וחברי את התפר . האמה [ האצבע שניה ] קחי 6 עינים ממכל צד והעלי 4 עינים מבסיס האצבע הקודמת . סרגי 16 העינים עד גובה 7 ס"מ. סרגי כמו האגודל וחברי את הת פר. הקמיצה [ האצבע השלישית ] סרגי כמו האמה אבל רק עד גובה 6.5 ס"מ. הזרת[ האצבע הקטנה ] קחי את 6 העינים הנותרות בכל צד, העלי 2 עינים מבסיס הקמיצה וסרגי עם 12 העינים עד גובה 6 ס"מ . סרגי כמו האצבעות הקודמות, חברי את התפר והמשיכי את התפר לחיבור הכפפה כולה. הכפפה השמאלית: סרגי במהופך. אני מאחלת לך בהצלחה אמשיך לחפש בחמש מסרגות , ואני מקווה שעזרתי במעט בהצלחה חנה. ,

כרמלה46

New member
סריגת כפפות

לאמא הסורגת חן חן לך אנסה לסרוג אותם אני תקוה שאצליח .

כרמלה46

New member
סריגת כפפות

הי שפסלה יעזור גם יעזור ואם זה בעברית אז בכלל מה טוב

למה נואשת? במאמרי הפורום קיימת קטגוריה

של כפפות. יש הוראות לכפפות לילדה בת 8. את יכולה להגדיל/להקטין לפי הצורך. מצרפת קישור אבל שווה לושוטט ולהכיר

כרמלה46

New member
תודה

לכל חברותי המעודדות תודההההה רבה על הוראות סריגת כפפות , מקווה להצליח בסריגה זה נראה לי מזה מסובך חב"לז.

למעלה