סריגת אורז

אור שלי

New member
סריגת אורז

זקוקה לעזרתכן ואנסה להסביר את עצמי כמה שיותר ברור- בסריגת פטנט אני סורגת בשורה ראשונה עין ימין עין שמאל. בשורה השניה אני סורגת הפוך- עין שמאל עין ימין, נכון? בסריגת אורז קראתי שיש לסרוג שורה ראשונה עין ימין עין שמאל ובשורה השניה לעשות הפוך- איפה אני רואה עין שמאל אני סורגת ימין ואיפה שאני רואה ימין אני סורגת עין שמאל...האם כך עושים סריגת אורז? ניסיתי וזה לא יוצא כל כך יפה אז אם תוכלו להסביר לי אני מאוד אשמח.... ודרך אגב האם מישהי מכירה או עושה בעצמה סדנאות סריגה בחיפה?

אור שלום כן אורז סורגים

עין מין עין שמאל ותמיד סיימי עין ימין כך שמספר העיניים יהיה על המסרגה פרד. ושאת חוזרת עין ראשונה תמיג להעיר ואיפה שהיה שמאל יהיה ימין וימין הוא שמאל . ואם את רוצה אורז כפול אז בשורה החוזרת את סורגת כמו שמתבקשות העיניים. ובשורה הבאה את הופכת . יוצא נחמד גם. אי משתמשת באורז כפול לפטנטים. הצלחי

אור שלי

New member
יש לי עוד שאלה על סריגת צמה

ראיתי בוידאו של שרון איך עושים הצלבה , עשיתי וזה פשוט מאוד אבל מה שיצא לי על הסריגה הוא רק ענף אחד של הצמה- איך ואיפה מתחבר הענף השני? תודה

אור שלי

New member
המשכתי ככה

ויוצא כמו נחש מתפתל על הסריגה. השאלה שלי התכוונתי איך אני יוצרת את הנחש השני שמשתלב בנחש הראשון ואז רואים צמה. אני מקווה שמישהי הבינה למה אני מתכוונת...

למעלה