סרט?

La Gamba

New member
סרט?

לא, אין כאן עדכון בנוגע לסרט- רק תהייה מחודשת. אחרי צפייה קצת מסובכת בשישיית מלחמת הכוכבים (לפי הסדר הבא- 5, 6, 3, 2, 4 ) הבנתי שבסה"כ, בכל סרט לא מתרחש כל כך הרבה כמו שהיינו רוצים לחשוב. בנוסף, לא כל כך קל להוציא סרט מוצלח המבוסס על ספר. האם אנחנו באמת רוצים לראות סרט של רומח הדרקון? גם אם הוא יההי טוב ולא נתאכזב, הרי בסופו של דבר הסיפור כפי שהוא משתקף בעיננו עדיף לנו, לא? ובדר"כ סביר להניח שהסרט לא יצא כמו שרצינו, תכננו-קיווינו. עדיין יש בכם ציפייה לסרט? אתם חושבים שזה צריך להיות על הרשומות? על האגדות? או על טרילוגיה אחרת אם בכלל? אל תשכחו שסרט כמו שר הטבעות הוא נדיר, מאוד קשה להפוך ספר לסרט בצורה מוצלחת, נהירה, וברורה.

Knotted String

New member
המדריך לטרמפיסט.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

סרט מדהים. הסיפור שאינו נגמר- סרט מצויין, חוץ מהמשכיו התמוהים. הנערים מרחוב פאל [אז זה לא פנטזיה.]- מעולה מעולה מעולה. אז ה"פ יצא חרא של סרט, אז מה.
[ועל איזה ספר מבוססת מלחמת הכוכבים?] בכל מקרה, אני חושבת שמבחינתי לא ההצלחה [המוצלחות?] של הסרט כמו שזה ההתייחסות אליו, ואולי להציג אותו בצורה יותר ויזואלית. אחרי הכל, הסיפור של רומח הדרקון הוא קצבי כזה, וכיפי, ויהיה כיף לראות אותו על המסך.

La Gamba

New member
זה לא שה"פ יצאו חרא של סרטים

אלא שרוב הסרטים שיצאו מבוססים על פנטזיה או אל משהו דומה ייראו כך. המדריך לטרמפיסט יצא טוב, כי התעלמו לחלוטין מהעלילה. מלחמת הכוכבים זה לא ספר, אבל לאחר שחשבתי מה בעצם קורה בכל סרט (לא הרבה) שממלא סרט שלם, ראתי עד כמה קשה זה יהיה לתקוע את כל האירועים באחד מספרי הרשומות בסרט.

הסיפור שאינו נגמר?!../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif

סרט מצויין? מה? זה הסרט הכי גרוע שמבוסס על ספר שראיתי אי פעם. הוא הורס את כל הפואנטה של הספר לגמרי.

python 4

New member
../images/Emo45.gif

הסיפור שאינו נגמר הוא אחד הספרים המופלאים שקראתי! מהסרט הפכו אותו לסתם סיפור הרפתקאה מטופש, והסוף של גרסת הסרט פשוט החריד אותי.

Nurmidor

New member
הייתי רוצה לראות סרט על הרשומות...

אולי מתוך תקווה שזה יגרום ליותר אנשים לקרוא את רוה"ד, ולתרגם עוד

black robe

New member
בהחלט הייתי רוצה לראות../images/Emo63.gif

סרט של רומח הדרקון , זה יצא מעולה, גם אם לא יעשו את כל הדברים בסרט , ויהיו צריכים לקצר אותו קצת . זה עדיין יהייה מגניב^^, אבל קצת מעצבן , כמו שהייה בה"פ. ( אבל הכי מגניב זה יהייה לראות את רייטסלין!!!)
אני לא חושבת שה"פ יצא חרא ,הם קצת לא התאימו את זה לעלילה , ושמו דברים שלא היו בעלילה , שזה מאוד מעצבן,כמו שאמרתי קודם , אבל בכל זאת , אי אפשר להגיד על זה חרא.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif כן, הייתי רוצה :]

סה נותן עוד נקודת מבט על הספרים, וגם ימשוך עוד קוראים ואולי אפילו תרגומים. מעניינים אותי הליהוקים, התגובות ושאר כאלויים. יכוליות ממש אדיר :]]] ואם הסרט לא הייה משהו, לונורא. לפחות ניסו.

Dead Black Moon

New member
המפ...../images/Emo105.gif

הירהרתי רבות בדבר... מצד אחד לא הייתי רוצה לראות סרט של רומח הדרקון...כל דבר מדהים שיעשו בסרט לא יוכל להשתוות לדמיון...לעולם. חוצמיזה אני חושבת שהם יצטרכו להוריד המון קטעים כי זה יצא ארוך מדי...או לשנות את העלילה..או משהו כזה. ועוד בעיה-תיאור הדמויות...יש לי תמונה ברורה איך כל דמות ניראת ושחקנים אמיתיים די הורסים את התיאור הראשוני. מצד שני יהיה נחמד ביותר לראות את מה שקראתי על המסך הגדול ואולי זה יגרור גם אנשים שלא הכירו את הספר לקרוא אותו.

RoCKeR121

New member
מישהו זוכר את הסרט הגרוע

מבוכים ודרקונים? זה היה על איזה טרילוגיה של D&D חרא של סרט העלילה חתוכה ומסכנה והדבר היחיד שטוב שם זה השדיים של השחקנית הראשית...

Wing Chan

New member
סרט פשוט מטומטם

אני לא מאמין שמישהו באמת עשה אותו O_O אבל כע להיא יש אחלה ציצים

למעלה