סרט של דיויד

the scout

New member
סרט של דיויד

אנשים יקרים- היום ראיתי שלט של סרט של דויויד שהגיע לארץ "תסמכי עליי" או משהו כזה. איך זה שלא ידעתי עליו? מישהו יכול לתת לי פרטים? אה- וראיתי את השלט תוך כדי שנסעתי עם בעלי באוטו, ופתאום יצא לי כזה "אוי" למראה הפניםן של דיויד מתנוססות על שלט, והוא כזה אומר בבהלה "מה, פגעתי במישהו"? (אז עכשיו נראה לי שהוא קצת כועס עליי- בכל זאת, גם כמעט עשיתי תאונה וגם גיליתי את העדפותיי:)

aerynsun

New member
בקר דוקובני שכזה

הקדמת אותי. נסעתי להחזיר לאוזן את THE HOUSE OF D (כמעט רשמתי THE HOUSE OF MIRTH) ובדרך ראיתי את השלט. דיויד כל כך יפה בשלט הזה...איזה כיף היה לראות אותו, אני כל כך גאה..חחח וגם אני לא יודעת איזה סרט זה? פרוטים!!!

the scout

New member
מצאתי משהו

http://movies.walla.co.il/ts.cgi עכשיו שאני חושבת על זה, נראה לי שדברנו עליו פה

aerynsun

New member
עכשיו נזכרתי

באמת דיברנו עליו. זה הסרט עם ג'וליאן מור והוא קיבל ביקורות חרא...חהחהחהחהחהחה אני אחכה לDVD או לדרכים אחרות אבל כזה כיף לראות אותו על השילוט כאן בישראל!

Gilliana

New member
מה נסגר איתכן בנות???

זה הסרט החדש והמדובר שלו!!! מעניין שזה הגיע ו-The TV set טרם הגיע, או שאולי יצא ישר ל-DVD. אני אף פעם לא מבינה את החלטות מפיצי הסרטים כאן בארץ...

1Shir

New member
אני ראיתי את זה כבר אתמול

כן כיף לראות את דיויד בחוצות... גם אני התלהבתי היום ראיתי את זה שוב בכל מקום בערך ואני מצטרפת לבקשה של עינת, אם יש כאן ונדליסטים אני גם אשמח לקבל עותק... כן זה הסרט עם ג'וליאן מור הוא דיבר עליו בראיון שלו אצל ג'יי לנו מי כאן רוצה ללכת? אולי ננסה להתארגן יחד כל מי שרוצה, בא לכם? אני יודעת שאני אלך, שניים מהשחקנים האהובים עליי בקומדיה רומנטית, כמה רע זה כבר יכול להיות?

למעלה