סרט רע

סרט רע

אז עוד פחות מחודש בדיוק חודש! יש לי בגרות בספורט פעם רקדתי עכשיו כבר לא אין עם מי ללכת החברות לא בקטע והחברה הכיטובה שהייתי הולכת איתה סוגרת שבועות בבסיס התגייסה...איי בקיצור מצבי קשה כבר שנה שלא רקדתי אני רוצה לרקוד בבגרות להופיע בעצם ריקוד סלסה בין 2 דקות בערך הבעיה שאין עם מי...אחי לא רוצה ואין מישהו שאני אישית מכירה שיודע לרקוד חוץ ממדריך שאני מכירה אבל כל שעור זה 100 שקל וזה דיי יקר בשבילי אני לא חושבת שצריך מיליון שעורים אני מאמינה שצריך כמה בשביל לבנות ריקוד לעבוד קצת וזהו אני יודעת את הבסיס אז זה לא להתחיל הכל כמו תינוקת. אבל עדין מה עושים יש המלצות!? ד"א נעים מאוד בתאל מראשון.

הממ

אין כ"כ הרבה אפשרויות, אבל בכל זאת הייתי ממליץ לך ללכת למועדון ואם צריך, גם לבד. מקסימום תכירי כבר שם אנשים ואני בטוח שתצליחי להשתלב יפה
ואולי גם תמצאי לך מישהו שירצה\יוכל להופיע איתך

rasta girl

New member
ברור

תלכי למועדון לבד או שתגררי איתך חברה ש"לא בקטע".. שתעשה לך טובה, גם אם לא תהנה... למצוא בן זוג לסלסה, לא ביג דיל ...להסתדר איתו כן. אבל עם הרבה רצון (להצלחה בבגרות) הכל אפשרי.
צ'או

reina1

New member
היי בתאל, אפשר לשאול משהו?

בעצם כמה שאלות: 2) כמה בדיוק את יודעת? (צעדי בסיס, תרגילים, תפיסת קצב) 3) איזה סגנון סלסה את רוצה להופיע? יש לי הרבה נסיון בריקוד, אם את רוצה עזרה (אולי קצת בכוריאוגרפיה), אז בכיף. אני לא מדריכה, זה לא בשביל כסף (זה בשביל הנסיון).

למעלה