סרט רומח הדרקון

• פותח הנושא Amse
  • פורסם בתאריך

Amse

New member
סרט רומח הדרקון

במידה ויהיה סרט של רומח הדרקון, מי לדעתכם מתאים לשחק את הדמויות?

thug4life

New member
אני אישית לא יודע

ועדיין לא הבנתי אבל אם אתה רוצה לדעת תחזור כמה עמודים אחורה. אם אתה רוצה להצתרף לפורום תכריז על עצמך רשמית בטופיר חדש שיהיה בנוי ככה נושא: שלום כולם! אני חדש (דאה) תוכן ההודעה: קראתי את רומח הדרקון היה א._____________________ נורא אהבתי את ב._____________________________________________ נורא שנאתי את ג._____________________________________________ לא הבנתי את ד._______________________________________________ זה בערך גוף הודעה ממוצע של משתמש חדש אתה גם יכול להמציא משהו *טיפ אם אתה רוצה להתקבל בידיים פתוחות ואוהבות תכתוב ככה בערך א. מצויין, אף פעם לא קראתי ספר כ"כ מעניין. ואו פשוט אין לי מילים ב. , ג. וד. תשובה חופשית

אההה. זה אומר שאני לא עשיתי טוב ?

אני עשיתי הודעה אחרת... ( כפי שאת יודעים..) אז מה זה לא טוב ?

לא חושב

לדעתי זה רק מעצבן לראות הודעות של משמשים חדשים שאומרים "היי, אני חדש אפשר להצטרף?" וכו´... עדיף פשוט להיכנס לפורום, לא לפתוח טופיק חדש, אלא דווקא קודם כל להשתלב בשיחה קיימת (בהודעה הראשנה שתכתוב אפשר להוסיף איזה נ.ב. בסוף שאומר שאתה חדש לאלה שבטח ישאלו את עצמם מאיפה הגעת), ואחרי כמה שירשורים כאלה כבר יראו בך חבר לגיטימי בפורום.

SaberTooth

New member
שוב השרשור הזה../images/Emo35.gif

אני חושב שזו ההתגלגלות השלישית או הרביעית של השרשור הזה. תעשי חיפוש בחיפוש המתקדם ותמצאי את התשובות.

thug4life

New member
סורי פשוט יש אנשים שלפעמים רוצים

להיכנס לקהילה ולא יודעים איך אז סתם נתתי כמה טיפים כמו שרשום - *טיפ וגם "זה היה סתם ניסיון נואש להתבדח" - מוכר???

למעלה