סרט ראשון שלי

סרט ראשון שלי../images/Emo47.gif

טוב הוא לא ממש ראשון, אבל הוא הראשון המשמעותי שלי. ולשם שינוי אין שם אפילו פריים אחד של טלי (עכשיו שאני חושבת על זה אולי הייתי צריכה לעשות כמו במועדון קרב ולשתול כמה כאלה- אולי בסרט הבא
) ושווה לכם לכם לראות, כי נגה מככבת שם
אגב נגה, תודה על הכל. אין לך מושג כמה הועלת והיית חיונית, אני מקווה שנהנת ולא בזבזת סתם יום חופש לחינם
אגב, הראתי את הסרט היום בכיתה והמורה ממש אהב אותך. הוא אמר שהיית ממש טובה ואת מצוינת לקאסטינג אז כבוד
הסרט- סצינה שבה לדמות או לשניים (אני הולכת תמיד בגדול
) יש מכשול והן צריכות להתמודד איתו. תהנו, ואני אשמח לשמוע תגובות. http://celebs.walla.co.il/?w=/3602/1073310 זה הקישור להורדה, הקרוב אני אעלה גם לפליקס

|פרצוףמובך|

היה כיף
וזה היה שווה את היום חופש הזה
אפילו שאחותי כמעט הרביצה לי כי היא הייתה צריכה להוריד את הכלבה
באמת שהיה שווה כל רגע. שוב תודה

אין בעד מה

ילדה עמוקה ומתוסבכת שכמוך, את יודעת מה המשפט הראשון שהמורה אמר לי אחרי הסרט? "אני לא מבין דבר אחד, למה היא קמה והולכת פתאום? למה היא הולכת? עד שהתחיל להיות מעניין????"
הוא טען שהדמות שלך עוברת את השינוי הכי יפה ושהיא היתה מאוד אנושית או משהו בסגנון. ואז הוא שאל: "כמה זמן הסרט?" "ארבע דקות" "ארבע דקות את מותחת אותנו ובסוף היא הולכת??? למה?" ואז הוא פנה לאיזה מישהו שהקרין לפניי ואמר לו "אתה רואה, ככה בונים דרמה והתפתחות של דמות" שעה דיברנו על הסרט היה כל כך כיף
היה שווה את כל הסבל וחוסר השינה

מורידהה....

וואי לירון את ממש יעילה... לי הבטיחו סרט שהשתתפתי כבר יותר מכמה חודשים

לא יודעת מה איתם,

אבל אחרי יום צילומים מפרח ולילה לבן של עריכה, אני רוצה שכמה שיותר יראו
וחוץ מזה יש לי קטע כזה של חוסר דחיית סיפוקים אבל אני עובדת על זה
ותודה. אני מחכה לתגובה שלך

Dark chocolate

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

אחלה סרט!!!!!!!!1111 למרות שממה שהורדתי רק שומעים ולא רואים כלום

../images/Emo12.gif

אז למה החלטת שזה אחלה סרט? וזה מוזר, תנסי להוריד שוב, זה אמור להוריד גם סאונד או שחסר לך איזה קודק או משהו במחשב

Dark chocolate

New member
הו, סוף סוף אפשר לראות../images/Emo3.gif

באמת סרט מעולה.. 4 דקות של איכות.

m e m o r y

New member
היי, אני מכירה את הסט ../images/Emo6.gif

אחלה סרט, אבל תמיד את מגלה לי את הסוף
נגה, את מתוקה!

אבל חשבתי שאת רוצה לדעת את הסוף לא?

הרסנו לסבתא שלי את הבית, את לא מבינה. זה היה כזה מצחיק הייתי צריכה להעיף מלא דברים ותאום היא באה אליי, "לירון, לאן את לוקחת את כל זה?"
חירותי
נגה
ופעם הבאה אני לא מגלה לך את הסוף.

../images/Emo47.gifסרט מקסים\מדהים

לירון איזה כישרון, סרט באיכות מעולה,ועריכה ממש יפה,
נגה את ממש חמודה שם,ויצא ממש יפה

למעלה