סרט צניחות חדש

oferbar

New member
סרט צניחות חדש

העלתי לאתר SkydivingMovies הלינק כאן: http://www.skydivingmovies.com/dl.php?f=freefly/leonardo.wmv הצילומים נלקחו במהלך החודשיים האחרונים כולל צניחות באמפוריה ברווה, וצניחת השמיניה בפרדייב בשבוע שעבר. העריכה נעשתה על ידי אורי קופר. גודל הקובץ: 18 MB

andelman

New member
יפה יפה

גם הצניחות, וגם איכות הצילום והעריכה. חוץ מזה, כיף לראות סרט שצולם (בחלקו) במועדון שמכירים. ישר כוח

ace spade

New member
יפה מאד

כמו שטל ברודי אמר ב-77': "אנחנו על מפה ואנחנו נשאר על מפה, לא רק בספורט אלא בכלל". א. האם באמת לאונרדו אמר את זה? (דרך אגב, זה leonardo DA vinci) ב. לא שאני כלול בהם, אבל בפעם הבאה אולי כדאי לתת קרדיט לצנחנים. אבל באופן כללי - כל הכבוד.

Alkup

New member
צודק!

א. כן. ליאונרדו אמר את זה. וזה אכן DA וינצ'י. ב. בהחלט צודק, טעות שלי. בפעם הבאה אני אקח את זה בחשבון - לפחות לגבי אלו שיודעים את שמותיהם (זה תלוי כמובן באם עופר יסכים שתהיה פעם באה, ושאני אתנחל לו שוב בחדר עבודה עד שעות אשמורת תיכונה...
) תודה על ההערה וההארה! אורי.

אולי..

הגיע הזמן שתכין קלטת מסחרית לכל דבר עם צניחות כאן מהארץ. הגיע הזמן שייצא איזה good stuff ישראלי. עופר בתור מפיק סרטים ופסטבלי סרטים ,אולי תדחף קדימה את הפרוייקט. הסרט פשוט איכותי שמיים כחולים אופיר

Alkup

New member
לעופר בר ולכל הצנחנים שבסרט

אתם פשוט גדולים
! עופר - נהניתי לאללה. שוב תודה רבה על שאיפשרת לי לערוך, ועל שסבלת(ם) אותי עד השעות הקטנות של הבוקר. אם תרצה לעשות משהו רציני (ותסכים שוב לתת לי לעבוד עד אשמורת שלישית והלאה) אני יותר מאשמח להירתם לעבודה!!! תעשו חיים ושמיים כחולים, אורי (עדיין לא ורטיקלית) קופר.

למעלה