סרט על חצלולים

סרט על חצלולים

שלום לכם. אני סטודנט לקולנוע ומכין בימים אלו סרט קצר שיתאר בכמה דקות מה עובר עלי בזמן חלום צלול והכניסה אליו. את הסרט אני מתחיל בקריינות שתכסה במילים בודדות את משמעות הכניסה המודעת לחלום. שאלתי היא, האם ידוע פה למישהו, מהו בערך אחוז האנשים באוכלוסייה שמקבלים חלומות צלולים באופן טבעי? נ.ב. תעזרו לי ואעלה לכם לינק כשזה יהיה מוכן :)

silverhawk

New member
באופן כללי,

כמעט כל אדם חולם לפחות חלום צלול אחד במהלך חייו, על אף שהוא לא מודע כלל לנושא. מעבר לכך, יש אחוז קטן של אנשים אותם אנו מכנים 'מחצללים טבעיים', שחווים חלומות צלולים רבים ותכופים, באופן טבעי וללא שימוש בשום שיטה (אחוז מדויק אני לא יודע). בהצלחה עם הסרט. :)

אני מאותם מחצללים טבעיים

זה כל העניין. בתור מנהל הפורום אתה יודע יותר ממני, זרוק איזה אחוז משוער ואני ישתמש איתו. טנקס (אתם תהנו מהסרט, מילה.)

silverhawk

New member
הייתי מציע לך להשתמש בנתון הראשון

הוא גם 'ידבר' לרוב האנשים והוא גם מבוסס. בנוגע למחצללים טבעיים כרוניים, באמת שאין לי מושג. אבל מדובר על אחוז קטן ביותר, על כל פנים.

האמת, אהממ...

ואני מבין שבמקום כזה אני ישמע שחצן לומר את זה, אבל בכל פעם שאני הולך לישון בשעות יום, צהרים - כשאני לא עייף, זה יקרה לי. לכן אני הולך לישון אך ורק כשאני מת מעייפות, לא שאני לא אוהב חצלולים, רק שכל הסיוטים שבאים לפני זה, מגיעים אצלי ממש באגרסיביות, (רעש מטוסים בתוך האוזן) ומה תכל'ס בסך הכל אני רוצה? לישון!

One Drop

New member
בנאדם, הלוואי עלי.

אני מתארת שאתה גם מנצל את כל המצב, נכון? זה לא נמאס לפעמים?

למעלה