סרט על חלומות Inception

YogevBO

New member
סרט על חלומות Inception

מישהו ראה את הסרט ההתחלה/Inception. הוא פשוט מבוסס על חלומות ועל חלומות צלולים בפרט. אני ממליץ לכל קהילת הפורום!

YogevBO

New member
קראתי את המאמר ויש שם משהו לא הגיוני...

"במציאות, אפשר להיכנס לחלומות של אחרים בלי כל התחשבות במרחק בין שני הישנים. אם שניים נכנסים לחלום צלול באותו הזמן, ניתן לקבוע מראש נקודה בה ייפגשו במהלך החלום. זה עובד נפלא כשישנים באותו החדר, אבל לא צריך להיות מחוברים לשום מכשיר." אני לא בטוח שאני מבין מה הוא כותב כאן.. ממתי אפשר להיכנס לחלום של בן אדם אחר?

Amaterasu

New member
מאז ומתמיד

יש השערות שאתה מבקר אנשים בחלומות בכל לילה. היה לנו דיון מאוד עמוק על זה בשבוע שעבר, אני חושב שתוכל למצוא אותו בעמוד 2, "חלומות משותפים" או משהו כזה. לדעתי זה אפשרי, אני מכיר כמה אנשים באופן אישי שחוו כאלה, והרבה חבר'ה מהפורום סיפרו בשבוע שעבר על קרובים שלהם שחוו כאלה, או הם בפני עצמם.

YogevBO

New member
אתה אומר לי...

שנגיד אני ואתה מתכננים איזה לילה וחולמים ביחד חלום צלול באותה שעה למרות שהסיכוי אפסי שנגיע לחלום צלול באותו זמן. אז אנחנו יכולים להתחבר לראש אחד של השני וחלום חלום משותף???

Amaterasu

New member
כן

בדיוק ככה. מהניסיון שלי, או שצריך הרבה מאוד ניסיון בחלומות צלולים בשביל זה, או קשר עמוק בין השניים. למשל, אם אנחנו חברים ממש טובים או קרובי משפחה. אחת התלמידות שלי חוותה חלום משותף עם הבת שלה, ואחת המורות שלי חוותה משהו דומה עם החברה הכי טובה שלה.

makron2

New member
אני מאלה שהדעה שלהם שונה...

שחלומות הם אך ורק במוחו של החלום.

blackorpheus

New member
Fail

לא עשו מחקר בשיט עובדה שבקטע שהוא עם הבחורה מול המראות הם נראים אותו דבר וזה = Fail

למעלה