סרט על הפרעות אכילה

סרט על הפרעות אכילה

שלום לכולם, אני סטודנטית לפסיכולוגיה וצריכה להכין עבודה בהתבסס על תיאור מקרה של אנורקסיה המופיע בסרט. האם ידוע לכם על סרט העוסק באנורקסיה (case study),וכן איפה אפשר להשיגו? תודה מראש, ריבת אור.

הרקדנית

New member
אממ..

קודם כל שלום לך
אני אישית לא מכירה ממש סרטים על הפרעות אכילה.. אני יודעת ששודר בשבוע שעבר סרט בערוץ הסרטים בנושא בולימיה.. וישנו סרט בנושא אנורקסיה "The Best littel Girl In The World" בערוץ חינוכית 23 שודר סרט ושמו "מתות להיות רזות".. אני בטוחה שיש עוד סרטים נוספים, אבל אני לא יודעת את שמם.. את יכולה לשלוח אימיילים לערוצים ואולי הם יתנו לך את שמות הסרטים, או אולי אפילו אם תבקשי, ישדרו אותם שוב.. בכל אופן, אני מקווה שעזרתי.. ואם את צריכה שמות של ספרים, אני אוכל לעזור יותר
ערב טוב
סתיו

גופה

New member
יש סרט שאמור להיות מצויין.

קוראים לו for the love of nancy .. לפי מה שהבנתי הוא ממש אמין וממש טוב. יש סרט ששודר פעם בערוץ 4, קראו לו "הגוף המושלם", סרט סביר. לא יותר מדי טוב, לא יותר מדי אמין, אבל מצד שני גם לא רע מדי, או פחות מדי מציאותי. סטנדרטי. מתאר מקרה של בולמיה (אנורקסיה מטהרת?! אני כבר לא זוכרת) אצל מתעמלת. ויש את הסרט על קארן קארפנטר. לא ראיתי.

ב ל

New member
ויש עוד שניים

אחד קוראים לו "כשהידידות הורגת" ואחד קוראים לו"להיות מושלמת" יש גם עכשיו סידרה בטלויזיה כל יום רביעי באיזה 10 11 בלילה שיש שם ילדה אנורקסית אז זה גם חלק מהסידרה אז את יכולה לראות את זה וזה גם לכולכן אם אתן רוצות לראות...

behappy

New member
../images/Emo5.gif

"למען ננסי".....היה דיי טריגרי בשבילי. בכלל,רוב הסרטים שנעשו על מקרים של הפרעות אכילה מצמררים מצד אחד אבל לא מביאים את המצב בצורה הכי עניינית...לפעמים הדרמטיות שבכל הסיפור תופסת את הבמה... היתה פעם סדרה תיעודית בערוץ 8 על הפרעות אכילה-בולימיה,אנורקסיה והשמנת יתר...אם את צריכה סרט ענייני יותר זה לדעתי מומלץ. ו..ממליצה על הסרט של קארן קרפנטר כי הוא פשוט מקסים לדעתי.

גופה

New member
לכולן נראה לי..

אני לא חושבת שיש מישהי שסרטים כאלה, או ספרים כאלה הן לא טריגר בשבילהן. היום למשל יותר קל לי לקרוא ספרים, כי אני יודעת שגם אם זה יגרום לי לרגשות שאני לא רוצה שיעלו שוב, וגם אם זה יגרום לי לקנא, אני אמשיך לאכול באופן רגיל בכמעט מאה אחוז, כי זה יותר בשליטתי. אני יכולה להרשות לעצמי את זה. אבל היו פעמים שדברים כאלה היו גוררים אחריהם נפילה. הסרט התיעודי שהיה בערוץ 8 באמת היה טוב. דווקא על הסרט על קארן קארפנטר שמעתי ממישהי שהוא לא כ"כ טוב.

למעלה