סרט על הבלוגים

מיקי10001

New member
סרט על הבלוגים

היי חברה ! הפקת הסרט על הבלוגים ניכנסה להילוך ראשון. אנחנו נימצאים בשלב התחקיר ומוכנים להקשיב לכל אחד. אז מי שחושב שיש לו מה להציע כמו - סיפורים מענינים מהמבלוגים , היכרויות מענינות שהוא חווה ודברים אחרים שעשויים לעניין ,והכל כמובן חיב להיות קשור לבלוגים מתבקש לפנות אלי או לגרייס. אנא ממכם בלי שטויות ורציניים בלבד. ביי מיקי

Super Monkey

New member
בוקר טוב! כבר עשו סרט על הבלוגים

ציפי ברנד - "8 סיבות לקום בבוקר" .... למישהו פה יש הצתה מאוחרת

זאאבק

New member
אומרים לך ואתה בכול זאת ממשיך

ולגבי קינאה אני לא מקנא בך שבחרת לך מקצוע שעוד תבכה ממנו. מה שמכרו לך בבית הספר פנטזיות למכביר ועוד שלמת על זה תבין כשתשב בבית כמה חודשים טובים. ואני יודע על מה אני מדבר

זאאבק

New member
אבל אני לא רע כמו שאתה חושב קח טיפ

אם בכל זאת החלטת להמשיך במקצוע ורוצה להפוך לבמאי לפי מיטב הבנתי אז תתחיל במקצועות אחרים כגון ע.תאורן - ע.גריפ -ע. הפקה ואפילו נער מים כשתתחיל מהתחתית של התעשיה הזאת רק אז תוכל להכיר אנשים שיוכלו לתת לך צ'אנס ולעשות את מה שאתה בוחר. אפילו במאים נחשבים בארץ התחילו שם וגם במאים בחו"ל ב ה צ ל ח ה

Super Monkey

New member
אם כבר נכנסו לנושא במאים כושלים...

נקודה למחשבה: יצא לי לראות את טקס פרסי ה"אמי" לא מזמן (באמת שלא היה לי משהו יותר טוב לעשות באותו הזמן...) ושמתי לב לסדרות שזכו בפרסים: כולם אוהבים את ריימונד, עקרות בית נואשות וכו' ושמתי לב למשהו מאוד מעניין. בארץ כל הזמן בוכים שאין תקציב להרים תוכניות ברמה... תיראו את הסיטקום הכי מצליח בעולם - כל מה שצריך זה תפאורה של סלון, מטבח וחדר שינה +6 שחקנים (שניים מהם ילדים שעובדים במשכורת של תאילנדי ממוצע). עקרות בי נואשות - רחוב אחד, 4 בתים, 11 שחקנים מתוכם רק 5 שחקניות ראשיות. בתחום הסבוניה יש את OC - חדרים של ילדים, סלון אחד או שניים, חוף ים... הנקודה שלי: מה יש לסדרות האלה שאין לסדרות בארץ? כסף? תפאורה מרשימה? אפקטים ממוחשבים? - לא! רק תסריטאים, במאים ושחקנים שיודעים לעשות את העבודה כמו שצריך ולא כמו סדרות זבל בארץ כמו השיר שלנו שמלהקות שחקני איכות כמו נינט טייב ולמקרה שלא שמעתם הכוכב העולה החדש שמצטרף לצוות - סעדו... מסקנה: על הזין שלי הפקות מקור, אני מעביר ערוץ

זאאבק

New member
הסיבה מאוד פשוטה למה לא. פשוט שפה

וכמובן משחק ואתן דוגמה למשחק שחקן בארץ לומד טקסט על הסט שחקן בארץ לא יודע מה זה קי לייט בחיים הוא לא עומד היכן שצריך השחקנית היחידה שעושה את זה זו גילה אלמגור ו שייקה אופיר ז"ל ויש עןד המון למה.......

Super Monkey

New member
חבל...

כי אני בטוח שיש מלא חבר'ה צעירים שלומדים משחק ובימוי כמו שצריך. לדעתי הבעיה היא שמעדיפים ללהק כל מיני דוגמניות ומנחות בערוץ הילדים לטלוויזיה בשביל הגימיק במקום לחפש בבתי ספר למשחק. מממ.. חבל... באמת חבל

מיקי10001

New member
עקרונית אתה צודק

לא רק כסף זה שם המשחק. מקצועיות רוכשים עם הזמן , זה עניין של תרבות ומסורת. בדיוק כמו בכדורגל , אתה צריך ללמוד את הכל מהבסיס ולבנות את עצמך ואת התעשייה בצורה נכונה. אצלנו כל אחד שמסיים תוכנית ריאלטי או כוכב נולד נעשה כוכב באיזה תוכנית טלנובלה או משהו אחר. ככה זה עם התעשייה בארץ לצערי ולכן אנחנו נראים די עלובים. אבל חשוב לציין שבקולנוע הישראלי יש מידי פעם יוצרים צעירים שעושים דברים יפים. ראית את ללכת על המיים או סוף העולם שמאלה ? אני מאמין שבסופו של דבר יהיה בסדר כי יש צעירים מאוד מוכשרים בארץ רק שיקבלו את הצ'אנס שלהם, למדו איתי כמה כאלה. שיהיה לנו בהצלחה מיקי

sknr 1

New member
לא משנה מה תחליט............/images/Emo83.gif

רק אל תישכח !!! טל מוסרי בתפקיד צ'יטה הקוף

למעלה