סרט סרט ..

Eden1818

New member
סרט סרט ..

אז על החבר עוברים ימים ממש ממש לא קלים .. בלאגנים בצבא ובלאגנים עם ההורים. אחרי הרבה שנים של ריבים מתמידים עם ההורים הוא רוצה לעבור לבית החייל והכי קרוב לפה(נתניה) זה בתל אביב. הבנאדם יצא לשישי שבת ויהיה בתל אביב, ועוד הוא שומר שבת. קיצר ברור לשניינו שאם הוא עובר אנחנו נאלצים להפרד.. הוא אמר לי שהוא קרוע בין שני הדברים האלה.. הוא רוצה להשאר איתי מאוד, מצד שני הוא לא יכול לחזור כל פעם הביתה ולריב איתם ושיעשו לי את המוות. קיצר אמרנו שבימים הקרובים נראה מה קורה.. אין לי כוח לחרא הזה.. באמת שאין לי. כבר אין מאיפה להביא כוחות

מצטערת לשמוע על מצבו

אבל לא הבנתי איך העניין מחייב את פרידתכם? ואם הוא יהיה בת"א לא תוכלי להגיע אליו?

Eden1818

New member
..

תראי, הוא שומר שבת.. זה ממש קשה שעד שהוא יוצא וכל זה הוא ישמור ויהיה רחוק ואני לא אראה אותו .. ככה שזה מחייב פרידה.. לצערי אין הרבה מה לעשות בלי קשר לזה, התנאים בבית החייל על הפנים.. לפני חצי שנה ככה עשו כתבה על זה בחדשות אני זוכרת שהראו מה הם עוברים שם ובכיתי רק מלראות את זה, אז לחשוב שחבר שלי, הבנאדם שאני כלכך אוהבת .. שיחזור מהבסיס גמור ויילך למקום כזה שלאף אחד לא אכפת ממנו בכלל? אני לא ממש יודעת מה לעשות ואיך לשכנע אותו להשאר בבית.. אפילו לפני שהוא התגייס הוא העלה את הרעיון של בית החייל אבל אף פעם לא חשבנו על זה יותר מדי..

Eden1818

New member
:\

אני לא שומרת שבת אבל זה בלאגנים עם האוטובוסים וכל החרא הזה.. מסובך.. ובנוסף לכל אני שבת אחת בבית שבת אחת אצל אבא וכשאני אצלו אני איתו אין לי זמן לראות אף אחד

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifיש לי הצעה..

אין מצב שהוא יעבור לגור אצלך? לא יודעת.. למצוא איזה סידור קרוב יותר לבית שלך?

Eden1818

New member
הלוואי..

האמת שהיום הצעתי את זה לאמא.. למרות שאני חושבת שהוא היה מתנגד לגמרי היא לא הסכימה גם כי אנחנו לא הרבה זמן ביחד וגם כי היא חושבת שבגלל שהוא בא מבית חרדי אז הוא הפכפך והוא יכול מהר מאוד לחזור בשאלה או בתשובה.. זה יכול להשתנות. בכל מקרה לא רק שקיבלתי ממנה את זה, גם קיבלתי ממנה את העובדה שהיא ממש לא חושבת שזה יחזיק מעמד בניינו . תודה רבה באמת ..

למעלה