סרט מנגה

sharonchu

New member
סרט מנגה

אני לא יודעת אם אני בכתובת הנכונה אבל היה בילדות שלי ( מזמן - 15 שנה לפחות ) סרט מנגה ואני רוצה לנסות להשיג אותו אני לא זוכרת איך קראו לסרט הזה היתה שם דמות של נער והיו שם שתי עולמות אחד טוב - מה שאני זוכרת מהתרגום היה - יער ישימון בהקשר לעולם הטוב והיה עולם רע שהכל היה בו אפל אם יש מישהו שזוכר /יודע / יש לו קצה חוט אני אשמח תודה שרון [email protected]

galpl

New member
ממש ל-א "אקירה"!

אמנם זהו סרט האנימה המפורסם ביותר, אבל אין צורך לשלוף את שמו בכל הקשר. לא נראה לי שראית אותו, כי התיאור שניתן לא דומה לשום דבר שקשור בסרט.

shlomi_e

New member
תהיה רגוע בחורצ'יק../images/Emo70.gif

אכן לא ראיתי את הסרט אך היא ביקשה איזה קצה חוט או רמז או משהו.... לפחות ניסיתי לעזור, שזה מעט יותר ממה שאתה עושה כרגע

galpl

New member
בחור יקר- זו לא בושה לא לדעת!

א. רמז- באנגלית: INDICATION, כלומר,לתת כיוון, כיוון שקשור למה שמחפשים. אתה לא יודע באיזה סרט מדובר וכדי להוסיף חטא על פשע שלחת אותה לכיוון אחר ממה שביקשה, כיוון שגם את הסרט עליו הצבעת לא ראית כלל. באותה מידה יכולת לומר "פוקימון-הסרט"- היי, זה גם סרט אנימציה יפני, אז מה ההבדל? בד"כ שאדם מבקש עזרה - לא סתם מצביעים לאיזה מקום כדי לצאת ידי חובה. ב. בניגוד אליך, אני דווקא כן ראיתי את הסרט המדובר (כן, כן- בחינוכית ולפני כ -15 שנה- אני אפילו יכול לומר שהוא שהוא שודר באחד החופשים בשעות הבוקר), אבל אני לא יכול לומר שאני זוכר את השם, הבמאי, או כל פרט אחר, דבר שלא מונע ממני לנסות לבדוק בינתיים במקומות אחרים ולחזור שתהיה לי תשובה בעלת משמעות גדולה יותר. מקווה שהשכלת מתשובתי. זה רק יכול לעזור לך ולאחרים

לפני 15 שנה בחינוכית בחופש בבוקר?

נשמע כמו הסרט השני של the lensman (עולם של רוע ועולם של טוב נלחמים ונער עם עדשה מודבקת ליד אמור להציל את כולם)

galpl

New member
נכון, אבל...

בחינוכית שידרו את שני החלקים של LENSMAN אבל זה גם לא זה לדעתי. העלילה של LENSMAN הזכירה יותר העתקה של STAR WARS. היה עוד סרט אנימה נוסף ששודר. אני יספר מה אני זוכר ממנו (לדעתי זה הסרט המדובר, אבל יש מצב שלא): היה שם עץ ענק ששימש שמעין עיר או עולם וכוחות הטוב והרוע נלחמו ביניהם במטוסים בסגנון STEAMPUNK, כלומר מכונות שכאילו הומצאו במהפכה התעשייתית. זה כל מה שאני זוכר מהסרט הזה, אבל גם יכול להיות שאני ערבבתי בזכרוני שני סרטים שונים... :)

XiroX

New member
אתה מדבר על נאוסיקה מעמק הרוח

של היאו מיאזאקי (שגם עשה את מונונוקי). ואגב, מדובר בסרט *אנימה*, אין כזה דבר "סרט מנגה". http://www.imdb.com/title/tt0087544/ http://miyazaki.sam-hosting.co.il/movies.php?mov=nausicaa

galpl

New member
אוקיי

חשבתי שזה הסרט (לא יצא לי לראות אותו כמבוגר אף פעם- מחדל, אני יודע...) אבל אולי זה לא הסרט שאליו התכוונה הבחורה מההודעה המקורית. נ.ב. אצלי רשום בהודעה "אנימה" ולא "מנגה". התכוונת כנראה לרושמת ההודעה המקורית.

למעלה