סרט חזק..

סרט חזק..

מישהי בפורום "בנות ללא אם" הביאה קישור ל2 פרקים מתוך סדרה שנקראת "יומני האמהות".. עלי זה השאיר רושם חזק מאוד, ואני רוצה שגם אתם תראו אותו (מקווה שזה לא יגרום לכם לעצב יותר מידי..) אבל אני לא יודעת לשים קישור, אז אם מישהו יכול לשים במקומי-אני ישמח (זה בyesדוקו, בסדרות) ואח"כ אשמח אם תגיבו... תודה...

yaeli20

New member
הקישורים

חברים יקרים אני מוסיפה את הקישורים לפרקי הסדרה. זהירות! הסדרה מאוד לא קלה (אישית ראיתי רק את הפתיח של אחד הפרקים וכבר היו לי דמעות בעיניים) למי שאיבד את אחד מההורים בזמן האחרון אני ממליצה בחום לא לראות.

את צודקת!

באמת הסדרה לא קלה, וכבר הזהרתי בהודעה... אני לפעמים אוהבת להכנס חזק לעצבות, לכאב אולי כדי להלחם בהדחקה שלי... אז סליחה מכל אלה שנכנסו וזה גרם להם רק רע... בכל מקרה, מי שבכל זאת יראה, אשמח לדבר איתו על זה...

yaeli20

New member
בגדול לפי מה שהבנתי...

זה מתעד משפחות שהאם עומדת למות בעוד X חודשים...

אני ינסה לספר..

זה סדרה שעוקבת אחרי כמה משפחות שאמא שלהן חולה בסרטן במצב די סופני... ואז מגיעה פסיכולוגית שמומחית בטיפול בשכול עם ילדים ומדברת עם הילדים ומכינה אותם לזנ..אבל העיקר בסדרה זה שהפסיכולוגית מדברת עם האמהות ומציעה להן לכתוב יומן/להשאיר מזכרות לילדים כדי שיזכרו אותם..וזה באמת מה שהן עושות.. זה בגדול הסדרה...

BlairStein

New member
יש סרט כזה...

"החיים בלעדיי"... או משו בסגנון...זה לא איזה סרט מיינסטרים אבל זה סרט חזק מאד. זה על בחורה ממש צעירה, ילדונת אפילו, שמגלה שהיא עומדת למות. ויש לה שתי בנות ובעל. שהיא ממש אוהבת... והיא מכינה להם קלטות שלה מדברת אליהם, לכל ימי ההולדת שלהן...(של הבנות) וקלטות לבעלה... זה ממש ממש עצוב... סרט מאד מומלץ, סרט ממש טוב. הוא קשה, אבל לא מידי קשה לטעמי....לא יודעת... אני ממש ממש אהבתי אותו.. משדרים אותו בהוט מידי פעם...

למעלה