סרט חובה לכולם:

haimdot27

New member
סרט חובה לכולם:

הסרט: "שעת האפס" על הסרט בקצרה: "הנך עומד\ת לצפות בסרט היסטורי יחודי ומרתק, העוסק בתולדות והקמת מדינת ישראל. הסרט הופק לרגל אירועי יום העצמאות ה-56 למדינת ישראל. כל העובדות המובאות הינן אותנטיות לחלוטין ועברו בדיקה יסודית ומקיפה. מטרת הסרט - להוציא לאור את האמת ההיסטורית, בצורה שתהא אובייקטיבית ככל האפשר ומבלי לפגוע באף אדם או ארגון כלשהוא בישראל בפרט ובעולם כולו בכלל. " שימו לב לכל הפרטים, שלכם, כואב, חיים.

haimdot27

New member
אני אצטט תגובה של אחד מצופים

הרבים והנלהבים, שבו גם התשובה לשאלה ששאלת: -------- "סרט מדהים, אין מילים!! הקריין זה אותו אדם מהסרט ``סיפורו של קצין`` ? אשמח לשמוע עוד סיפורים והרצאות מהאיש החכם הזה... זה אחד הסרטים החזקים...אירגון הידברות עושה עבודת קודש. כל הכבוד! תשובה מצוות הידברות:(האירגון שמפרסם באתר שלו את הסרט הזה ועוד רבים ומצוינים) שמו של הקריין הוא דוד קורן והוא אכן הבחור שמופיע בסרט ``סיפורו של קצין`` שאגב גם הוא מומלץ מאוד לצפייה.. תודה על כל המחמאות.. " ------------- ד"א, אירגון הידברות יצר את רוב הסרטים שהוא מפרסם, וזה הסרט לא אחד מפרי עבודתם, כמו שאולי סבר הצופה בתגובתו. חיים.

joshh

New member
אני חייב להגיב...

ראשית, אני חייב לציין שזה הסרטון הסוג זה, הכי מושקע שראיתי עד כו. שנית, אני חייב לציין שזה אחלה שטיפת מוח. יפה. פשוט חיפשתי את המשפט המפתח/הסיומת "כל היהודים חייבים לחזור בתשובה". חבל שכתבת שהסרט אותנטי לחלוטין כי רואים שנעשו עריכות שמוצאים דברים מהקשרם. בנוסף, חבל שכתבת "מטרת הסרט - להוציא לאור את האמת ההיסטורית, בצורה שתהא אובייקטיבית ככל האפשר ומבלי לפגוע באף אדם או ארגון כלשהוא בישראל בפרט ובעולם כולו בכלל", כי הסרט מראה כן פוגע ואף מסית. אהבתי את השימוש בספרי קדושה וציטוטים מהתנ"ך ממש מראה מהיכן הסרטון הזה מגיע. לסיכום: אחלה סרט לשטיפת מוח, במיוחד האורך שלו והפירוט. אגב, אם זה באמת מעניין אותך אני כן חילוני, אבל אני לא שמאלני.

למעלה