סרט חדש !!

rodney

New member
סרט חדש !!

On Video Winter 2002 על סקייטרים מכוניות ורודני מולן... סרט באורך של שעה ושתי דקות תהנו מכל רגע! לסרטים אם אתם לא רואים את הסרט באתר .. תלחצו ריפרש הוא יופיע

Bazooka Joe

New member
איתי

אתה מלך! ויש לי שאלה- האם זה באיכות טובה? יענו... יותר טובה במguilty? כי עכשיו אני מוריד 100MB במהירות ממוצעת של kb/s 4-4.5 וזה ייקח לי יותר מ-7 שעות, ויש גם את הסיכון שהאינטרנט ייתנתק... אאווץ´! אז תגיד לי עם זה באיכות טובה, בבקשה...

TIS

New member
אז תוריד תוכנה שממשיכה את ההורדה

מאיפה שהפסקת. לדוגמא DOWNLOAD ACCELARATOR (לא ככה כותבים אקסלריטור, נכון?)

rodney

New member
אותה איכות

אני לא יכול להעלות סרט בכזה גודל באיכות טובה מהגבלות שרת.. וכן כדאי מאוד להוריד עם תוכנת הורדה.. תוריד מ download.com אחת מהתוכנות האלו : Flash get , download accelerator

Martixn

New member
עדיף כבר להוריד מ...

קאזזה או מ #SKATEVIDEOS כי הסרטים שרודני שם באיכות תחת.

dor_gabizon

New member
רודני צריך להתחשב במקום

על השרת שלו! הוא לא יכול לשים סרט של 600-700 מגה וגם אף אחד שאין לו אי די אס אל לא יוריד את זה!

world skater

New member
איתי יש לי בעיה

הורדתי את הסרט כשאני נכנס לתיקיה של הסרט ולוחץ אליו לא קורה כלום מה לעשות?

rodney

New member
אף אחד לא מכריח אותך להוריד

אתה רוצה תוריד משם אל תתלונן

the mutt

New member
רודני

ידידי משכבר הימים אתה גבר אל תקשיב למה שהם אומרים! יש סרטים ממש טובים באתר ואתה מביא סרטים שאין בהרבה מקומות אני אישית מעדיף שיקח קצת זמן להוריד את הסרט ויהיה באיכות זולה! מה אתם צריכים איכות טובה? לראות את הסמל של הנעליים?!? איתי אתה אחלה!

Martixn

New member
חנפן ? לא היית מעדיף את הסרט באיכות

יותר טובה ? הוא תמיד טוב שהכל יותר ברור ונקי.

rodney

New member
fine with me!

אתה לא חושב שהיה מיותר כל הדיון הטפשי הזה??? כל פעם שאני שם סרט מישהו צריך לשאול את זה מחדש??? נמאס לי כבר להסביר למה.. וחוץ מזה תמצא לי אתר שנותן סרטים מלאים באיכות יותר טובה .. או בכלל נותן סרטים מלאים של סקט..

למעלה